Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlüğü'nde Atama - Son Dakika
Güncel

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlüğü'nde Atama

Mimarlık ve yapı alanında bilgi merkezi olarak 46 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi'nin (YEM) Genel Müdürlüğü'ne Burçak Pak Yılmaz atandı.

13.10.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde lisans, Koç Üniversitesi'nde MBA eğitimini tamamlayan ve 20 yıllık iş deneyimine sahip olan Burçak Pak Yılmaz, daha önce Hürriyet Internet Group, Bizz-e Bilişim Ltd., ANS Productions , Tüm Cevaplar Reklam Ajansı, MBS Bilişim gibi firmalarda çeşitli pozisyonlarda görev yaptı.

1994'te Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan ve yüksek lisans öğrenimini Koç Üniversitesi'nde MBA ile tamamlayan Burçak Pak Yılmaz, iş hayatına 1994'te MBS Bilişim firmasında pazarlama ve müşteri destek biriminde başladı. 1998'de Pazarlama ve Müşteri Destek Müdürlüğü'ne atanan Yılmaz, 1998-2000 yılları arasında Tüm Cevaplar Reklam Ajansı'nın Yönetici Ortağı olarak müşteri ilişkileri, satın alma, medya planlama ve finans süreçlerini yönetti. İş yaşamına ANS Productions şirketinde ve ardında Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Şirketi'nde Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonlarında devam eden Yılmaz, 2003 ve 2004 yıllarında Bizz-e Bilişim Ltd. şirketinde İş Geliştirme Direktörlüğü'ne getirildi. Yenibiriş İK A.Ş'de Pazarlama, İş ve Ürün Geliştirme Direktörü olarak 2004'te görev alan Yılmaz aynı şirkette Ürün Geliştirme Koordinatörlüğü görevine ve son olarak da Yenibiriş İK A.Ş'nin Genel Koordinatörlüğü'ne getirilmişti.

Örgütsel verimlilik, ürün geliştirme, pazarlama, satış ve finans süreçlerinin tasarlanması konusunda 20 yıllık deneyime sahip olan Yılmaz, profesyonel iş yaşamına Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü olarak devam edecek.

1971'de doğan ve evli olan Burçak Pak Yılmaz, iyi derecede İngilizce biliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlüğü'nde Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement