Yapı İzolasyon Malzemesi Üreten Fabrika Yanarak Kül Oldu - Son Dakika
Güncel

Yapı İzolasyon Malzemesi Üreten Fabrika Yanarak Kül Oldu

Yapı İzolasyon Malzemesi Üreten Fabrika Yanarak Kül Oldu

Osmaniye’de yapı izolasyon malzemesi üreten fabrika yanarak kül oldu.

18.05.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de yapı izolasyon malzemesi üreten fabrika yanarak kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, Mevlana Mahallesi D-400 karayolu üzerinde bulunan Kömürcüler ve Oduncular Sitesi'nde faaliyet gösteren bina ısı yalıtımı ve izolasyonu malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, işçilerin de çalıştığı sırada depo kısmında başladı. Siyah dumanların gökyüzünü kapladığı yangına, Osmaniye Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Polisin güvenlik önlemi aldığı fabrika çevresinde ayrıca 112 Acil Servis ekipleri de hazır bekletildi. Fabrika çalışanlarının, yangını fark etmesi üzerine kısa sürede uzaklaşması sonucu yangında yaralanma ve can kaybı olmadı.

Şehrin üstünü simsiyah dumanın kapladığı yangın, itfaiye ekiplerinin 2,5 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bu arada iş yeri sahibi ve yakınları da olay yerine gelerek yangını üzüntüyle izledi. TEDAŞ ekipleri ise çevrenin elektriklerini kesti. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri de zaman zaman tehlike yaşadı. Yanan bir malzeme balyasının aniden yıkılması sonucu itfaiye erleri tehlike yaşadı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yapı İzolasyon Malzemesi Üreten Fabrika Yanarak Kül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EHYTH: ALLAH KORUMUŞŞŞŞŞŞ İŞÇİLERİİİİİİİİ 0 0 Yanıtla

Advertisement