Yapı Kredi Akademiz Zirvesi'nde, Prof. Hamel'i Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Akademiz Zirvesi'nde, Prof. Hamel'i Ağırlayacak

Yapı Kredi'nin 70. yılı kapsamında 28 Kasım'da düzenlenecek Akademi Zirvesi 2014'e, dünyanın önde gelen düşünce liderlerinden, stratejist, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Gary Hamel konuk olacak.

09.11.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi'nin 70. yılı kapsamında 28 Kasım'da düzenlenecek Akademi Zirvesi 2014'e, dünyanın önde gelen düşünce liderlerinden, stratejist, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Gary Hamel konuk olacak.

Yapı Kredi açıklamasına göre, bankanın Türkiye'de bankacılık sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirmek vizyonuyla kurduğu Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA) bu yıl 5. kez Akademi Zirvesi'ni düzenleyecek.

Bankanın, 70. yılı kapsamında düzenlenecek bu yılki Akademi Zirvesi'nin konuğu ise dünyanın önde gelen düşünce liderlerinden, stratejist, akademisyen ve yazar  Prof. Dr. Hamel olacak. Hamel, 28 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek zirvede "Kurumlar Değişim Hızını Nasıl Yakalar" başlıklı bir konferans verecek.

Hamel, rekabetçi iş ortamında kurumların değişim stratejileri üzerine çalışmaları ve inovasyon yönetimi konusunda en saygın isimlerin başında geliyor. Akademi Zirvesi'ndeki konferansta teknolojiyle şekillenen geleceğe ayak uydurmak isteyenlere ilham kaynağı olacak olan Hamel, kurumların değişmek için yapmaları gerekenlere ve bu hızı nasıl yakalayacağına dair fikirlerini paylaşacak.

Akademi Zirvesi kapsamında dünyanın en saygın ekonomistlerini ve düşünürlerini Türkiye'deki iş çevreleriyle buluşturan Yapı Kredi Bankacılık Akademisi geçen yıllarda stratejist Prof. Dr. Richard Rumelt'i, Nobel Ekonomi Ödüllü ekonomist Prof. Dr. Peter Diamond'ı, istatistik gurusu Hans Rosling'i ve Dünya Ekonomik Forumu, Davos Toplantıları'nın eski yöneticisi Prof. Stephane Garelli'yi de ağırlamıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Akademiz Zirvesi'nde, Prof. Hamel'i Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement