Yapı Kredi Leasing'den Kobi'lere Ekipman Finansmanı - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Leasing'den Kobi'lere Ekipman Finansmanı

Yapı Kredi Leasing, Güneydoğu Avrupa için Avrupa Fonu (EFSE) ile kalkınma öncelikli bölgelerdeki küçük ve orta ölçekli firmaları desteklemeye yönelik 20 milyon avroluk kredi anlaşmasına imza attı.

03.04.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi Leasing, Güneydoğu Avrupa için Avrupa Fonu (EFSE) ile kalkınma öncelikli bölgelerdeki küçük ve orta ölçekli firmaları desteklemeye yönelik 20 milyon avroluk kredi anlaşmasına imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Leasing kalkınma öncelikli bölgelerdeki mikro, küçük ve orta ölçekli firmaları desteklemek amacıyla EFSE ile 20 milyon avroluk kredi anlaşması imzaladı. Yapı Kredi Leasing, söz konusu krediyi Türkiye genelindeki KOBİ'lere, makine-ekipman temini ile yenilemesi amacıyla kullandıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Özgür Maraş, "Sektör lideri olarak ülke çapındaki geniş ağımız sayesinde ekonomimizin can damarı olan  küçük ve orta ölçekli firmaların desteklenmesine yardımcı olmaya devam ediyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da liderliğimizi sürdürerek en önem verdiğimiz alanlardan KOBİ'lere desteğimizi sürdürüyoruz. Bu amaçla EFSE ile yaptığımız anlaşma sayesinde ülke ekonomisine katkıda bulunarak, müşterilerimizin ekipman-makine temini ve yenilemelerini sağlayacağız. Türkiye ekonomisinde çok büyük rolü olan KOBİ'lere yönelik yaptığımız iş birliklerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

EFSE Yönetim Kurulu Başkanı Monika Beck ise yapılan kredi anlaşmasına ilişkin iş ortaklarının arasına Yapı Kredi Leasing'in de katılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Yapı Kredi Leasing'in güçlü ağ yapısı sayesinde kredi ihtiyacı olan KOBİ'lere ulaşmaları açısından oldukça güçlü bir iş ortağı olduğunu kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Leasing'den Kobi'lere Ekipman Finansmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement