Yapı Kredi Portföy, Türkiye'nin En İyisi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Portföy, Türkiye'nin En İyisi Seçildi

International Finance Magazine, Yapı Kredi Portföy'ü, "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" seçti.

11.11.2014 13:25  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi Portföy, International Finance Magazine tarafından " Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" seçildi.

Yapı Kredi Portföy'den yapılan açıklamada, şirketin daha önce EMEA Finance Magazine ve World Finance Magazine tarafından "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" olarak gösterildiği hatırlatıldı. Yapı Kredi Portföy'ün, International Finance Magazine tarafından da "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" seçilmesiyle şirketin portföy yönetimi alanındaki başarısının bir kez daha uluslararası kurumlarca onaylandığı ifade edildi.

Yapı Kredi Portföy'ün, "yatırım performansı, pazar payı, yönetilen portföy büyüklüğü, sektöründeki lider konumu, risk yönetimi ve yatırım süreçlerindeki başarısı" gibi kriterlere göre değerlendirilerek ödüle hak kazandığı kaydedildi.

Açıklamada, ödül ile ilgili değerlendirmelerine yer verilen Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, "Uluslararası kuruluşlar nezdinde devam eden başarılarımızla gurur duyuyoruz. Bu ödül ile uluslararası arenada prestij sahibi, bağımsız yayın kuruluşları tarafından layık görüldüğümüz 'Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi' ödüllerine üçüncüsünü eklemiş olduk" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, yakın dönemde Fitch Ratings tarafından yöneticisi oldukları 4 yatırım fonu ve 3 emeklilik fonuna yüksek fon kalitesi notu verildiğini anımsatan Alpay, şöyle devam etti:

"Türkiye'de bir ilke daha imza attık. Ödül portföyümüze eklediğimiz her yeni ödül ile kendimize amaç edindiğimiz portföy yönetiminde uluslararası standartlar yolunda önemli bir adım daha attığımızı düşünüyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Portföy, Türkiye'nin En İyisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement