Yapı Kredi, Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası Seçildi - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi, Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası Seçildi

Yapı Kredi, Euromoney’nin Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2015 kapsamında Türkiye’nin "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi.

18.01.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi, Euromoney'nin Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2015 kapsamında Türkiye'nin "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi.

Yapı Kredi açıklamasına göre, Yapı Kredi, Euromoney'nin Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2015 kapsamında Türkiye'nin "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi. İthalat - ihracat işlemlerine yönelik tüm ödeme ve tahsilat işlemleri için sunduğu hizmetler sayesinde bu ödüle layık görülen Yapı Kredi, şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor.

İki binin üzerinde şirketin değerlendirmeleri esas alınarak hazırlananan Euromoney Dış Ticaret Finansmanı Araştırması, farklı bölgelerde en iyi dış ticaret finansmanı bankalarının tespit edilmesini amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, Türk ihracatçısına destek veren öncü bir banka olarak dış ticarette Türkiye'nin en iyisi seçilmelerinin büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Tan, Yapı Kredi olarak dış ticaret finansmanı alanında "danışman banka" imajıyla sundukları hizmetlerle sektörün önde gelen kurumları arasında yer aldıklarını belirterek, "Uzman kadromuz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla geleneksel dış ticaret finansmanı ürünlerinde müşterilerimize verdiğimiz desteği sürdürürken, yapılandırılmış dış ticaret finansmanı ürünleri ve elektronik bankacılık çözümleriyle de farklılık yaratmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu doğrultuda şirketlere özel çözümler üreterek dış ticaret için müşterilerinin spesifik alanlardaki ihtiyaçlarına karşılık verdiklerini aktaran Tan, şunları kaydetti:

"Bu alanda, Avrupa'nın en büyük ve köklü bankacılık gruplarından, ana hissedarlarımızdan UniCredit ve iştiraklerinin faaliyet gösterdiği ülkelerdeki deneyim, uzmanlık ve finansman kaynaklarından da yararlanıyoruz. Ayrıca muhabir bankalarımızla da müşteriye özel kurgulanan yapılar oluşturabiliyoruz. Uluslararası alanda aldığımız bu prestijli ödüller ise bizi çalışmalarımızda daha da motive ediyor.

Yapı Kredi olarak Dış Ticaret Finansmanı alanında yaygın muhabir ağını kullanarak akreditif kredisi, harici garantiler, kabul/aval kredileri, ülke kredileri, Eximbank kredileri, sigortalı ihracat finansmanı, forfaiting ve ihracat faktoringinin yanı sıra ithalat ile ihracat işlemlerine yönelik ürün ve hizmetler de sunuyoruz. Her firmanın iş yapış biçimine yönelik işe özel ürün ve akışı dizayn ettiğimiz yapılandırılmış dış ticaret finansmanı ürünleri ile kalıcı rekabet avantajı yaratıyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi, Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement