Yapı Kredi'ye Müşteri Odaklık Ödülü - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi'ye Müşteri Odaklık Ödülü

Yapı Kredi, iş yarışmalarından biri olan European Business Awards tarafından Müşteri Odaklılık kategorisinde Ruban d'Honneur ödülünün sahibi oldu.

15.03.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi,  iş yarışmalarından biri olan European Business Awards tarafından Müşteri Odaklılık kategorisinde Ruban d'Honneur ödülünün sahibi oldu.

Yapı Kredi açıklamasına göre, banka, Avrupa'nın en prestijli iş yarışmalarından biri olan European Business Awards tarafından Müşteri Odaklılık kategorisinde Ruban d'Honneur ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi Üst Yöneticisi(CEO) Faik Açıkalın, "Akıllı Büyüme" stratejileri doğrultusunda benimsedikleri müşteri odaklı bankacılık anlayışlarıyla müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve ihtiyaçlarına göre çözümler üretebilmek için önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini anlattı.

Bu doğrultuda şube ve ATM ağlarını yaygınlaştırdıklarını, çalışan sayılarının arttığını ve dijital bankacılık kanallarını sürekli geliştirerek müşterilerine daha fazla kanaldan ulaştıklarını aktaran Açıkalın, şunları kaydetti:

"Ayrıca yenilikçi yaklaşımlarımızla hizmet kanallarımızı ve  hizmet modellerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre güncelliyoruz. Bu kapsamda da doğru müşteriye, doğru ürünü, doğru fiyat ve doğru kanaldan sunmak en büyük hedefimizi oluşturuyor. Gerçekleştirdiğimiz yatırımların yanı sıra sektörün en iyi insan kaynağını yetiştirme konusundaki inovatif uygulamalarımız da bu ödülü almamızda büyük rol oynadı. Bu ödülle müşteri odaklı yaklaşımımızın Avrupa'da örnek gösterilecek olması hedeflerimiz yönündeki çalışmaların doğruluğu konusunda bizi bir kez daha teyit ediyor."

Farklı sektörlerden rekabetçi firmaların yarıştığı Ruban d'Honneur ödülleri ile Avrupa iş çevreleri için örnek oluşturacak firmalar belirleniyor ve bu firmaların başarıları birer vaka incelemesi olarak dünyaya tanıtılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi'ye Müşteri Odaklık Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement