Yaprak Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Yaprak Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

Yaprak Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

Daha modern bir ilçe için çalışmalarını ilçenin farklı yerlerinde sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Yaprak Mahallesi’nde bulunan metruk yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor.

13.05.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha modern bir ilçe için çalışmalarını ilçenin farklı yerlerinde sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Yaprak Mahallesi'nde bulunan metruk yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Yapılan yıkımların ardından Yaprak Mahallesinde yeni yollar açılacak.

Yaprak Mahallesi'nde daha önce metruk yapıları yıkıp restorasyon çalışmaları sonucunda mahalleyi turizme kazandıran Şehitkamil Belediyesi, Mahalle içerisinde bulunan kötü görüntüleri ortadan kaldırarak, yeni yollar açıyor.

Eski bir yerleşim yeri olan ve yolların çok dar olduğu Yaprak Mahallesinde yeni ve modern yolların açılacağını belirten Yaprak Mahallesi Muhtarı Cesur Kıvanç, "Atık durumda olan ve kullanılmayan bu metruk yapılar mahallemizin çehresine yakışmayan görüntüler ortaya çıkarıyordu. Şehitkamil Belediyemiz de atık durumda bulunan bu evleri hak sahiplerinden alarak, yıkımını gerçekleştiriyor. Metruk yapılar mahallemizde bittikten sonra mahallemiz daha da modern bir yapıya kavuşacak. Bu yıkımların ardından mahallemizde yeni yollar açılıp, ulaşım daha da rahat olacak. Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Şahsım ve mahallem adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaprak Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement