Yaralı Aslan'ın Konuğu Rizespor - Son Dakika
Spor

Yaralı Aslan'ın Konuğu Rizespor

Yaralı Aslan\'ın Konuğu Rizespor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarkabır BB'ye 2-0 kaybeden ve sakatlık sorunlarıyla boğuşan Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

25.01.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, ligde yarın 29. kez karşı karşıya gelecek.

Çaykur Rizespor'un, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi'ne ilk kez yükseldiği 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 28 lig maçından 21'ini Galatasaray, 4'ünü Çaykur Rizespor kazandı, taraflar 3 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-kırmızılı ekibin 68 golüne, yeşil-mavililer 24 golle karşılık verebildi.

İKİ İSİM SINIRDA

Galatasaray'da Selçuk İnan ve Yekta Kurtuluş, Çaykur Rizespor maçında kart görmeleri durumunda ligin 18. haftasındaki Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

ASLAN'DA ÜÇ EKSİK VAR

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Aydın Yılmaz ve Semih Kaya ile Kamerun forması altında Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Aurelien Chedjou karşılaşmada oynayamayacak.  Sakatlığı düzelen Koray Günter'in ise bu maça yetişmesi bekleniyor. Takımla çalışmalara başlayan Burak Yılmaz'ın Rize karşısında yedekler arasında olması bekleniyor.

Konuk takımda da cezalı Kweuke dışında milli takımlarıyla birlikte olan Ali Adnan ve Ousmane Viera, bu maçta görev alamayacak.

MUHTEMEL 11'LERGalatasaray: Muslera, Sabri, Koray, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Melo, Emre, Sneijder, Umut

Çaykur Rizespor: Serkan, Oboabona, Orhan, Giray, Eren, Sylvestre, Kıvanç, Liban Abdi, Holosko, Kadah, Tevfik

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yaralı Aslan'ın Konuğu Rizespor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement