Yaralı Eşinin Başını Dizine Alıp, Ambulans Bekledi (2) - Yeniden - Son Dakika
Güncel

Yaralı Eşinin Başını Dizine Alıp, Ambulans Bekledi (2) - Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerine; 'YARALININ BAŞINI DİZİNE ALIP, AMBULANS BEKLEDİ' başlıklı haberimizde kadının kimliğindeki yanlışlık ve yaralının eşi olduğu ortaya çıktığı için düzenleyip yeniden veriyoruz.

22.04.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın Yazıişleri müdürlerine;

'YARALININ BAŞINI DİZİNE ALIP, AMBULANS BEKLEDİ' başlıklı haberimizde kadının kimliğindeki yanlışlık ve yaralının eşi olduğu ortaya çıktığı için düzenleyip yeniden veriyoruz.

-----------

YENİDEN

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, motosikletten düşerek başına kaldırım taşına çarpan 64 yaşındaki Cevdet Yalçın'ın yardımına, tesadüfen kaza yerinden geçen eşi 63 yaşındaki Şemise Yalçın koştu. Yerde yatan 42 yıllık hayat arkadaşının başını dizine koyan Yalçın, ambulans gelene kadar onu sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza, Soydaşkent Konutları yakınlarında meydana geldi. 16 VH 421 plakalı, üç tekerlekli motosikleti ile evine giden emekli işçi Cevdet Yalçın, viraja hızla girince motosikleti devrildi. Başını ve kolunu kaldırım taşlarına çarpan Yalçın, yerden kalkamadı. Olayı görenler 112 Acil Servis'e haber verdi.

Bu sırada tesadüfen kaza yerinden geçen sürücünün eşi Şemise Yalçın, yerde yatan yaralının eşi olduğunu görünce hemen yanına koştu. Eşinin başını dizine koyup, onu sakinleştirmeye çalışan iki çocuk annesi Şemise Yalçın, ambulans gelene kadar, Cevdet Yalçın'ın yanından ayrılmadı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansına konulan Cevdet Yalçın ağır yaralı olarak Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Yalçın'ın beyin travması geçirdiği belirlenince, ambulans helikopter ile Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şemise Yalçın'ın başından ayrılmayın hastaneye kadar refakat ettiği Cevdet Yalçın'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. - Alıp

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Eşinin Başını Dizine Alıp, Ambulans Bekledi (2) - Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement