Yaralı Genç, Sorduğu Soruyla Herkesi Duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Yaralı Genç, Sorduğu Soruyla Herkesi Duygulandırdı

Antalya'da kazada ağır yaralanan gençlerden birinin sağlık görevlilerine "Bir şey olmaz değil mi ağabey?" şeklinde bir soru yöneltmesi çevredekileri duygulandırdı.

05.09.2014 15:56  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan gençlerden biri koma halinde ambulansa götürülürken, diğer yaralı gencin sağlık görevlilerine "Bir şey olmaz değil mi ağabey?", "Ben iyiyim değil mi?" diye sorması duygusal anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Kemer'in Aslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'de meydana gelen kazada, 18 yaşındaki Ali Arık'ın kullandığı 07 KCT 73 plakalı motosiklet, Kemer merkez yönünde seyrederken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta rejüje çarptı. Kazada Ali Arık havaya savrularak metal aydınlatma direğine başını çarparak ağır yaralandı. Motosikletin arkasında oturan 17 yaşındaki Fikret Çeliker ise yola savrulup kaldırım taşlarına çarparak başından ve ayağından yaralandı.

"BİR ŞEY OLMAZ DEĞİL Mİ AĞABEY?"

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ve Kemer Özel Yaşam Hastanesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralı gençler Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

"BEN İYİYİM DEĞİL Mİ?"

Ambulansa taşınırken 17 yaşındakiFikret Çeliker'in sağlık görevlilerine, "Birşey olmaz değil mi ağabey?", "Ben iyiyim değil mi?" diye sorması sağlık görevlileri arasında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Yaralı Genç, Sorduğu Soruyla Herkesi Duygulandırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaralı Genç, Sorduğu Soruyla Herkesi Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Urfalı: Allah seni sevdiklerine bağışlasın 32 1 Yanıtla
  • CEMİL: ALLAH YARDIM EYLWSİN 29 2 Yanıtla
  • deli manisalı: büyük geçmiş olsun. Allah seni sevdiklerine bağışlar inşallah. . . 31 0 Yanıtla
  • bta: olmaz olmaz alkol kaç promil hız kac km havanız kime. . . . . . olmaz abi olmaz 5 20 Yanıtla
  • zzx: bu cümleyemi sağlıkçılar duygulanmış. yalana bak o sağlıkçılar akşamdan sabaha neler görüyor neler bundanmı duygulanacak üzülecek oturup ağlayacaklar. haber doğru ama yazılan çizilen yorumlananlar külliyen yalan. 12 3 Yanıtla
    körfez41: la oğlum git ötede bayıl. . . 0 0
  • UKKUS;: Geçmiş olsun bu kardeşimize. Bu olay bana şunu hatırlattı. Bu yaz başı burada yapılan bir polis operasyonu sırasında atılan gaz bombasının rüzgarla bulunduğumuz sokağa gelmesi ile, o anda sokakta olan küçük torunum gazdan öyle bir etkilenmişti ki; hem ağlıyor, hem babaannesine şöyle diyordu: Babaanne be şimdi ölmeyeceğim değil mi? Ölürsem annem üzülürmü?. Hey gidi. Bazı şeyleri anlamak için benzeride olsa yaşamak lazım. Allah şifalar versin bu genç kardeşimize. . . . 8 3 Yanıtla
  • van lee: bisy olmaz ama zokayı yediniz 0 1 Yanıtla

Advertisement