Yaralı Polisler İçin Kurban Kesildi - Son Dakika
Güncel

Yaralı Polisler İçin Kurban Kesildi

Adana Emniyet Müdürlüğü, son iki günde polis memurlarından 3'ü trafik kazası, 2'si de bıçaklı saldırıda yaralanan polislerin sağlığına kavuşması dileği ile 3 adet kurban kesti.

27.09.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban kesiminin ardından imam, polislerin şifa bulması, diğer polislerin de yaralanmaması için dua etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 5 polis memuru 2 gün içinde trafik kazası ve bıçaklı saldırı sonucu yaralandı. İlk yaralanma merkez Seyhan ilçesine bağlı Uçak Mahallesi, Uçak Caddesi'nde meydana geldi. Polisin durduğu bir otomobilde komiser İbrahim Uzun arama yapmak isterken zanlıların kontağı çalıştırıp gitmesi üzerine polis memuru 75 metre sürüklenip yaralandı. Komiser ölümden döndü. Bu olaydan bir gün sonra ise şizofren hasta Menmet Eren ailesine zarar verdiği ihbarı gelince Yusuf Oğuz ve Ömer Eraslan isimli iki polis memuru eve gittiğinde Eren tarafından bıçaklandı. Bu arada olay yerine sevk edilen yunus ekipleri de Manisali Alibey Caddesi'nde kaza geçirerek hafif şekilde yaralandı. Bıçakla yaralanan Yusuf Oğuz'un önce durumunun ağır olduğu belirtilerek polis memurlarının kan vermesi için telsizlerden anons yapıldı. Bunun üzerine polis Oğuz'un kurtulması halinde kurban keseceğini söyleyerek adak adadı. İki polise de hastanede müdahale yapıldı. Oğuz'a gerekli kan bulunarak takviye edildi. Akşam saatlerinde Oğuz'un hayati tehlikeyi atlattığı ve yoğun bakıma yatırıldığı haberi verildi. Bunun üzerine emniyet derin bir nefes aldı.

"EKİPLER AMİRLİĞİ BAHÇESİNDE 3 KOYUN KESİLDİ"

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Türkoğlu ve Asayiş Şube Müdürü Levent Birsel yaralı polislerin sağlığına kavuşması ve bundan sonra belanın polise bulaşmaması için kurban kesti. 3 küçükbaş havyan için kasap önce vekalet alıp daha sonra kesimi gerçekleştirdi. Kurbanlar kesildikten sonra imam tarafından dua okundu. Duaya bütün polisler ellerini açarak eşlik etti. Kesilen kurbanları ise polisler fakir ailelere dağıtacak.

FATİH KEÇE-KEMAL YİĞİT İNANÇ 

Yaralı Polisler İçin Kurban Kesildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaralı Polisler İçin Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement