Yardıma Kaçan Sürücünün Arkadaşı Koştu - Son Dakika
Güncel

Yardıma Kaçan Sürücünün Arkadaşı Koştu

Yardıma Kaçan Sürücünün Arkadaşı Koştu

Beyoğlu'nda motosiklet sürücüsüne çarpan otomobil olay yerinden kaçtı.

12.08.2014 07:05  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerde yatan yaralının yardımına ise, motosiklete çarpıp kaçan sürücünün arkadaşı koştu.

Kaza, saat 04.30'da Beyoğlu, Dolapdere Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Piyalepaşa yönünde seyir halinde olan 34 UR 0168 plakalı motosiklete, aynı yönde aşırı hızlı ilerleyen bir otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü kaldırıma fırlayarak hafif şekilde yaralandı.

Bu sırada otomobilden bir kişi yaralıya yardım etmek için indi; sürücü ise aracıyla birlikte kayıplara karıştı. Vatandaşlar durumu 112 sağlık ve 155 polis ekiplerine bildirdi; kazaya karışan otomobilden inen adam da, yaralının başını bacaklarına koyup polisi ve sağlık ekiplerini bekledi.

Yaralıya olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa aldı. Bu sırada motosikletliye çarpıp kaçan araçtan, yardım için indiği belirtilen kişi, "Kaza nasıl oldu?" diye soran polislere, "Bilmiyorum ki ağabey. Benim kafam güzel" şeklinde cevap verdi. Daha sonra yaralı sürücü ve yardımsever kişi, aynı ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"ARAÇTA 3-4 KİŞİ VARDI"

Bir görgü tanığı, "Ambulanstaki adam kaçan araçtan indi. 'Kazayı görmedim yaralıyı tanımıyorum' diye yalan söylüyor. Motosiklet ortalama 40-50 km hızla ilerliyordu. Arkadan gelen otomobil yolda ilerleyen taksinin önüne kırıp motosiklete çarptı, Araçta 3-4 kişi vardı. Bir kişi indi; diğerleri araçla kaçtı" dedi.

Polis motosiklete çarpıp kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yardıma Kaçan Sürücünün Arkadaşı Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement