Yardım Etmediniz' Kavgası: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yardım Etmediniz' Kavgası: 5 Yaralı

Gaziantep'te, 35 yaşındaki Hakan Ö., bir gün önce arızalanan otomobili için kendisine yardım edilmediği iddiasıyla arkadaşlarıyla birlikte akaryakıt istasyonu çalışanlarına saldırdı.

02.09.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 35 yaşındaki Hakan Ö., bir gün önce arızalanan otomobili için kendisine yardım edilmediği iddiasıyla arkadaşlarıyla birlikte akaryakıt istasyonu çalışanlarına saldırdı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kavgada, 5 kişi yaralandı.

Olay, geçen pazar günü geç saatlerde Gaziantep- Oğuzeli karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, cumartesi günü dolaşmaya çıkan Hakan Ö.'nün 27 ALN 54 plakalı otomobili arızalandı. Otomobilini yol kenarına park eden Hakan Ö. yakındaki akaryakıt istasyonuna giderek aküsünü şarj etmek için kablo istedi. Çalışanlar kablolarının olmadığını söyledi, Hakan Ö., yoldan geçenlerin yardımıyla otomobilini çalıştırarak ayrıldı.

'YARDIM ETMEDİNİZ' KAVGASI

Bu duruma sinirlenen Hakan Ö., pazar gecesi 3 arkadaşıyla birlikte tekrar istasyona geldi ve otomobili arıza yaptığı zaman kendisine yardım etmediklerini ileri sürerek çalışanlarla tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, Hakan Ö.'nün telefonla çağırdığı arkadaşlarının da dahil olmasıyla büyüyerek sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Gerginlik sırasında akaryakıt istasyonu sahibi Şıh Mehmet Taşdemir ile 4 çalışanı yaralanırken, istasyonda hasar oluştu. Kavgayı görenlerin ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İhbarın ardından istasyona gelen jandarma, ellerindeki sopalarla camları kıran 10 kişiyi gözaltına aldı. Olaylar sırasında yaralanan istasyon işletmecisi Şıh Mehmet Taşdemir ve 4 çalışanı ise çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. Yaşanan olayların güvenlik kameralarına yansıdığı akaryakıt istasyonuna İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Aslan da gelerek bilgi aldı. Öte yandan jandarmanın gözaltına aldığı Hakan Ö.'nün de aralarında bulunduğu 10 şüpheli, alınan ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yardım Etmediniz' Kavgası: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement