Tekirdağ'da Yardım İstemek İçin Yola Çıkan Sürücüye Tır Çarptı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Yardım İstemek İçin Yola Çıkan Sürücüye Tır Çarptı

Tekirdağ'da, yakıtı biten otomobili için yardım istemek amacıyla yola çıkan sürücü, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

23.10.2014 16:17  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu ilçesinde yakıtı biten otomobili için yardım istemek amacıyla yola çıkan sürücü, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Edirne istikametine giden Yakup Midi'nin (33) kullandığı 34 AF 5452 plakalı otomobilin yakıtı, TEM otoyolu Çorlu gişeleri mevkisinde bitti.

Aracını yol kenarına çektikten sonra yardım için yola çıkan Midi'ye, Özkan E. idaresindeki 06 FJ 0595 plakalı tır çarptı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Midi'nin evli olduğu ve İstanbul'daki bir hastanede doktor olarak görev yaptığı öğrenildi.

Midi'nin cenazesi Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tır sürücüsü Özkan E, gözaltına alındı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Yardım İstemek İçin Yola Çıkan Sürücüye Tır Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yaprakay: bu haber yalan haber, yazanın hiç bişeyden haberi yokmuş, adam yardım istemek için orta şeriti neden seçmiş. . !? aklı başında olan biri sag seritin kenarında durup bekler, olayın intihar olduğu açıkça savcı tarafından onaylanmıştır. 0 0 Yanıtla
  • lavinia pia: arkadaşlar bu haber kesinlikle yalan haberdir aslı astarı olmayan bir haberdir olayda hayatında kaybedenin kişinin üzerinden kimlik cüzdan vs hiçbirşey çıkmadığı gibi olay yerinde ya da yakınlarında ölen kişinin otomoli bulunmamaktadır. tanıklara göre ölen kişi karanlıkta kendini yol ortasına atarak intihara kalkışmıştır. -ki olay yeri inceleme raporlarında da olay intihar üzerinde durulmuştur ve olayda adı geçen tır şöforü özkan E. gözltına alındıktan sonra olayla ilgili bi suçu olmadığı kanıtlandıktan sonra serbest bırakılmıştır. . lütfen böyle asılsız haberlere inanmayalım arkadaşlar. 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement