Yardımeli Derneği 35 Ülkede Kurban Kesecek - Son Dakika
Güncel

Yardımeli Derneği 35 Ülkede Kurban Kesecek

Yardımeli Derneği, Türkiye'nin yanında 35 ülkede ve 45 bölgede vekalet yoluyla kurban keserek, ihtiyaç sahiplerine destek olacak.

18.08.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yardımeli Derneği, Türkiye'nin yanında 35 ülkede ve 45 bölgede vekalet yoluyla kurban keserek, ihtiyaç sahiplerine destek olacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı.

Kurban Bayramı'nda vekalet yoluyla bağışlanacak kurbanlar, belirli ülke ve bölgelerde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kurban organizasyonunu 10 yıldır yapan dernek, ülke ve bölgelere göre kurban bedelleri oluşturarak hayırseverlere diledikleri yerde tercih kurban kestirme fırsatı sunuyor.

Asya ve Afrika için 375 lira olarak belirlenen kurban bedelleri, Balkanlar için 625, Türkiye için 700 ve Filistin/ Gazze için 800 lira olarak tespit edildi.

Derneğin, 35 ülkede ve 45 bölgede kestireceği kurbanlıklarla ihtiyaç sahiplerine destek olunacak, yaşam koşullarının iyileştirilmesine katkı sağlanacak. Ülke ve bölgelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılacak.

Eğitim kurumları, sağlık evleri, meslek edindirme kursları, yetimhaneler, cami ve mescitlerin temeli atılacak veya açılışı yapılacak.

Kurbanlıklar başta Türkiye olmak üzere, Afganistan, Arakan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Bosna Hersek, Bulgaristan, Doğu Türkistan, Etiyopya, Gazze, Gürcistan, Irak, Kazakistan, Kenya, Keşmir, Kırgızistan, Kosova, Kudüs, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mali, Mısır, Moğolistan, Moritanya, Nijer, Pakistan, Somali, Sudan, Suriye, Ürdün ve Yemen'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yardımeli Derneği 35 Ülkede Kurban Kesecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement