Yardımeli Derneği'nden 6 ile Bebek Maması Yardımı - Son Dakika
Güncel

Yardımeli Derneği'nden 6 ile Bebek Maması Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yardım malzemelerinin yüklenmesi Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Danışman'ın konuşması Yardımeli Derneği'nden 6 ile bebek maması yardımı Dernek, 30 bin koli bebek mamasını, ihtiyaç sahiplerinin ve Suriyeli sığınmacıların 6-12 aylık bebeklerine dağıtılmak üzere Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'a gönderdi Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, 30 bin koli bebek mamasını, ihtiyaç sahiplerine ve Suriyeli sığınmacılara dağıtılmak üzere Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'a gönderdi.

05.02.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yardım malzemelerinin yüklenmesi

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Danışman'ın konuşması Yardımeli Derneği'nden 6 ile bebek maması yardımı

Dernek, 30 bin koli bebek mamasını, ihtiyaç sahiplerinin ve Suriyeli sığınmacıların 6-12 aylık bebeklerine dağıtılmak üzere Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'a gönderdi

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, 30 bin koli bebek mamasını, ihtiyaç sahiplerine ve Suriyeli sığınmacılara dağıtılmak üzere Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'a gönderdi.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Danışman, yardım kolilerinin gönderilmesi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, açlığın, yoksulluğun, mülteciliğin faturasını bebeklerin, kadınların ve yaşlıların çektiğini dile getirdi.

Genç Osman Camisi Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın destek ve iş birliğiyle, bir iş adamının derneğe bağışladığı 30 bin koli bebek mamasının Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'a gönderdiğini belirten Danışman, "Bu mamalar, bir bebeğin 3 aylık mama ihtiyacını karşılayacak. Mamalar, illerin ambarlarına gidecek. Orada dernek temsilciliklerimize ulaştırılacak. Temsilciliklerimiz de ihtiyaç listelerini oluşturdular. Bu ailelere giderek, mamaları teslim edecekler" diye konuştu.

Danışman, firmalardan ve hayırseverlerden destek beklediklerini ifade ederek, yardımları mazlum, muhtaç ve mağdur durumdakilere ulaştırdıklarını söyledi.

Açıklamanın ardından 30 bin koli bebek maması, Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay'da 6-12 aylık bebeği olan Suriyeli sığınmacı ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere yola çıkarıldı.

Yardımeli Derneği\'nden 6 ile Bebek Maması Yardımı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yardımeli Derneği'nden 6 ile Bebek Maması Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı
    11:23 Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 157 şüpheli şahıs yakalandı. Uygulamalar sonucunda 5 gram kubar esrar ve 31 bin 000 adet makaron ele geçirildi. Ayrıca, alkol etkisi altında araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak suçlarından 21 kişiye idari para cezası uygulandı.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. C.G.Ç.'nin yağma, gasp, kasten yaralama ve oto hırsızlığı suçlarından 34 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı
    11:22 Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı

    Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Zanlılar, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve akşam saatlerinde maskeli olarak gelerek ateş etmişlerdi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla zanlılar yakalandı.

  • Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı
    11:22 Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı

    31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Başkan Demir, teşekkür konuşmasında Ardahan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı
    11:20 Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını alarak göreve başladı.


Advertisement