Yaren 1 İstedi, 3 Akülü Aracı Oldu (2)- Yeniden - Son Dakika
Güncel

Yaren 1 İstedi, 3 Akülü Aracı Oldu (2)- Yeniden

Yaren 1 İstedi, 3 Akülü Aracı Oldu (2)- Yeniden

Sayın Yazıişleri Müdürlerine; 'Yaren 1 istedi, 3 akülü aracı oldu' başlığıyla verdiğimiz haberimizi, gelişmelere göre yeniden düzenleyerek veriyoruz.

29.07.2015 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın Yazıişleri Müdürlerine;

'Yaren 1 istedi, 3 akülü aracı oldu' başlığıyla verdiğimiz haberimizi, gelişmelere göre yeniden düzenleyerek veriyoruz.

--------------------

YENİDEN

ORDU'da doğuştan sağ kolu ve iki bacağı bulunmayan 7 yaşındaki Yaren Ömerustaoğlu'nun akülü araç hayali gerçekleşti. Küçük kızın yardım çağrısı sonrasında aileye 3 akülü araç teslim edildi. 3 araçtan birini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gönderildi.

Ordu'nun Gölköy İlçesi'nde yaşayan, sağ kolu ve iki bacağı olmadan dünyaya gelen ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Yaren Ömerustaoğlu'nun akülü araç isteğinin basında yer almasının ardından birçok hayırseverden destek geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve bir holding tarafından alınan 3 akülü araç Yaren Ömerustaoğlu'na ulaştırıldı.

Bazen bireysel sergilenen duyarlılığın, toplumsal dayanışma ve birlikteliği ön plana çıkardığını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, "Yaren ve Yaren'in durumunda olan her kardeşimiz topluma kazandırılmalı. Bu kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek toplum olarak hepimizin sorumluluğu altında. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Anne Azime Ömerustaoğlu da Başkan Yılmaz ve yurdun dört bir tarafından yardım etmek isteyenlere teşekkür ederek, "Akülü araçların üçü de dün geldi. Artık kızım da dışarıya rahatça çıkıp arkadaşlarıyla oynayabilecek, sokakta gezebilecek ve onun da yüzü gülecek. Allah herkesten razı olsun. Vatandaşlar bizi hala aramaya devam ediyorlar. Ancak araç geldiği için onlara artık gerek kalmadığını söylüyorum" diye konuştu.

YAREN'E AKÜLÜ ARACIN BİRİNİ CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU GÖNDERDİ

Anne Azime Ömerustaoğlu, araçlardan birini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiğini söyledi. Azime Ömerustaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun önceki gün kendisini telefonla arayıp görüştüğünü belirterek, "Bana kızımla ilgili haberleri gördüğünü söyledi. Kızımın ve bizim ne ihtiyacımız olduğunu sordu. Ben de kızımın akülü araca ihtiyacının olduğunu söyledim. Ayrıca evimin çatısının aktığını tamir etmek için durumumuzun olmadığını, maddi durumumuzun yetersiz olduğunu anlattım. Bunun üzerine bana Yaren için akülü aracı göndereceğini, çatının da yapılmasına yardımcı olacağını söyledi. Dün de Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği akülü araç evimize geldi. Çok mutlu olduk. Kızım da çok beğendi" dedi.

Öte yandan Yaren'e gelen 3 akülü araçtan birisinin Sakatlar Derneği Ordu Şubesi aracılığıyla Kumru İlçesi'nin Yalnızdan Mahallesi'ndeki engelli Ahmet Kırıkçı'ya verileceği belirtildi. - İstedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaren 1 İstedi, 3 Akülü Aracı Oldu (2)- Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement