Yargı Mensuplarının Dosyaları Ankara'ya Gönderilecek - Son Dakika
Güncel

Yargı Mensuplarının Dosyaları Ankara'ya Gönderilecek

Yargı mensupları hakkında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında diğer başsavcılıklarca açılan soruşturma dosyalarının Ankara'ya gönderileceği belirtildi.

27.07.2016 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargı mensupları hakkında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında diğer başsavcılıklarca açılan soruşturma dosyalarının Ankara'ya gönderileceği belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına bu kapsamda ilk dosya, Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığınca gönderildi.

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından 7 hakim ve savcı hakkında "terör örgütü üyeliği" suçundan açtığı soruşturma dosyasını, yetkisizlik kararıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Yetkisizlik kararında, hakim ve savcılar hakkındaki ilk soruşturmanın Ankara'da açıldığı belirtilerek, dosyanın bu sebeple gönderildiği ifade edildi.

Yargı mensupları hakkında FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında diğer başsavcılıklarca açılan soruşturma dosyalarının da Ankara'ya gönderileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yargı Mensuplarının Dosyaları Ankara'ya Gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı
    10:43 Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı

    Türkiye'nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkanı sunacak. Sivas'ın yollarına, İstanbul'a seyahat süresi otobüsle yaklaşık on dört saat sürerken 4 Mayıs'ta başlayacak olan aktarmasız Sivas-İstanbul seferi ile bu seyahat süresi yaklaşık yedi saate kadar düşecek.


Advertisement