Yarıda Kalan Halat Çekme Yarışması Tekrarlandı - Son Dakika
Güncel

Yarıda Kalan Halat Çekme Yarışması Tekrarlandı

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki 17'nci Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada, halatın kopması sonucu bir yarışmacının sakatlanması üzerine yarıda kalan halat çekme yarışı, bir günlük aranın ardından tekrarlandı.

28.04.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki 17'nci Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada, halatın kopması sonucu bir yarışmacının sakatlanması üzerine yarıda kalan halat çekme yarışı, bir günlük aranın ardından tekrarlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan yarışlarda izleyiciler, takımlarını tezahüratlarla destekledi. Eleme usulü yapılan yarışmada, Karacaören Mahallesi'ni yenen Adrasan Mahallesi takımı birinci oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı konuşmada, yarışmaya katılanları kutladı.

Yarışmaların çok çekişmeli geçtiğini belirten Çetinkaya, "Biz bu işe halkın bu kadar ilgi duyacağını ve bu kadar çetin mücadelelerin olacağını tahmin etmiyorduk. Anladık ki yapılabilecek alternatif etkinlikler içerisine her yıl halat yarışını da koyacağız." dedi.

Kumluca'da dün 16 takımın katıldığı yarışmada, Göksu ve Sarıkavak mahalleleri takımlarının karşılaştığı sırada halat kopmuş, tekrar bağlanarak devam edilen yarışta halatın ikinci kez kopması sonucu Sarıkavak Mahallesi takımından Musa Kökez (45) başını yere çarparak kısa süreli baygınlık geçirmişti.

Sahada bulunan bir doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Kökez, daha sonra ambulansla Kumluca Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Musa Kökez, tedavisinin ardından taburcu edilmiş, yarışma ise ertelenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yarıda Kalan Halat Çekme Yarışması Tekrarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı
    14:38 İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kazayı atlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement