Yarım Asırlık Aşıklarla Sevgililer Günü - Son Dakika
Güncel

Yarım Asırlık Aşıklarla Sevgililer Günü

Kadıköy'de 50 yıl ve üstü evli çiftler, evlilikleri gibi yarım yüzyılı devirmiş klasik otomobillerle "Sevgi Konvoyu" oluşturacak.

13.02.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de 50 yıl ve üstü evli çiftler, evlilikleri gibi yarım yüzyılı devirmiş klasik otomobillerle "Sevgi Konvoyu" oluşturacak.

Kadıköy Belediyesi ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleşecek "Yarım Asırlık Aşklar" temalı programda, 50 yıl ve üstü evli çiftler, evlilikleri gibi yarım yüzyılı devirmiş ve Yeşilçam'dan aşk filmleri afişleriyle süslenmiş klasik otomobillerle Kadıköy sokaklarında "Sevgi Konvoyu" oluşturacak.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneğinden (İKOD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadıköy Belediyesi binası önünde 1950'li ve 1960'lı yıllara ait Chevrolet, Ford, Oldsmobile, Pontiac, Dodge, Plymouth gibi klasik otomobillere bindirilecek çiftler, sevgi konvoyuyla Kadıköy sokaklarını dolaşacak.

Klasik araçların ön kaputlarında Türk sineması'na ait aşk filmleri afişleri yer alacağı etkinliğe katılan tüm kadınlara kırmızı gül dağıtılacak.

Daha sonra Selvi Boylum Al Yazmalım, Devlerin Aşkı ve Sultan gibi birçok aşk filminin müziklerini yapan Cahit Berkay Film Orkestrası ile Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik'in filmlerindeki şarkıları seslendiren Belkıs Özener'in yer alacağı konser gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yarım Asırlık Aşıklarla Sevgililer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement