Yarınlara Umut Projesi' Kursiyerlerine Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Yarınlara Umut Projesi' Kursiyerlerine Sertifika Verildi

Yarınlara Umut Projesi\' Kursiyerlerine Sertifika Verildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Yarınlara Umut Projesi’nde kurs gören gören kursiyerlere sertifika verildi.

10.06.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Yarınlara Umut Projesi'nde kurs gören gören kursiyerlere sertifika verildi.

Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika ve hediye törenine Gaziantep İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Ergün ve Murat Özbay, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Nihat Akyol, şube ve daire müdürleri ile kursiyerler katıldı. Tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Proje kapsamında 20 çocuğa doğalgaz tesisatçılığı kursu, 10 çocuğa yüzme eğitimi kursu ve 10 çocuğa da bağlama kursu verildi. Mesleki eğitim ve beceri kazandırma kurslarında kurs gören öğrencilerin sigorta giderleri SODES tarafından karşılandı.

'Yarınlara Umut Projesi', Kalkınma Bakanlığı finansmanı ile Gaziantep Valiliği koordinesinde, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütücülüğü yapılırken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleşti.

Törende kurslara katılan kursiyerlere sertifikaları ve hediyeleri protokol tarafından verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yarınlara Umut Projesi' Kursiyerlerine Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement