Yarış Motosikletini Gelin Arabası Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Yarış Motosikletini Gelin Arabası Yaptılar

Yarış Motosikletini Gelin Arabası Yaptılar

Osmaniye'de evlenen motosiklet tutkunu Mikail Baykal isimli genç ile Merve Baykal isimli kız, süslediği yarış motosikletini "Gelin arabası" yaptı.

16.09.2014 19:03  Güncelleme: 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de bir kamu kuruluşunda teknisyen olarak çalışan ve Osmaniye Motosiklet Kulübü üyesi olan 25 yaşındaki Mikail Baykal ile 21 yaşındaki Merve Baykal, süslediği yarış motosikletini 'gelin arabası' yaptı.

YARIŞ MOTOSİKLETİ İLE YOLA ÇIKTILAR

Mikail Baykal, bir markette kasiyer olarak çalışan Merve Baykal, düzenlenen dünya evine girdi. Fakıuşağı Mahallesi'ndeki eğlencenin ardından Mikail Baykal, gelin arabası olarak süsledikleri yarış motosikletine binerek yola çıktılar. Motosiklet tutkunu genç çifte damadın yaklaşık 20 arkadaşı da motosikletleriyle eşlik ederken, yolda motosiklet üzerinde gelin ve damadı gören motosikletli vatandaşlar da konvoya katılarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

"AMACIMIZ HOBİMİZİ YAŞAMIMIZA YANSITMAK"

Mikail Baykal, motosikletin kendisi için bir tutku olduğunu, 6 ay önce tanıştığı eşinin de babasından dolayı motosiklet tutkunu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu tutkumuzu düğünümüzde de görmek istedik. Maksadımız farklı olmak değil hobimizi yaşamımıza yansıtmaktı. Bunu eşimle birlikte önceden kararlaştırmıştık. Haliyle gelin motosikletini o halde görünce çok beğendi. Zaten gelinlik de dahil tüm alışveriş ve düzenleme bu gelin motosikleti üzerineydi. Farklı bir gelin aracı komsuların ve konvoyu görenlerin ilgisini bir hayli çekti. Kimisi biraz çılgınca bulsa da sonuçta gelini illa ki otomobille getirme diye bir kaide yoktu. İlginç karşılansa da herkesin hoşuna gitmiş olduğu yüzlerinden belliydi. Kulüpteki bazı arkadaşlarımın böyle bir hayali olmasına rağmen hiç böyle bir şey tasarlamamıştım."

"HAYATIMDA BİR İLKİ YAPTIM"

Yarış motosikletini gelin arabası olarak süsleyen çiçekçi Mutlu Yurtsever de bugüne kadar çok sayıda gelin aracı süslediğini belirterek, ilk defa gelin motosikleti hazırlamanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yarış Motosikletini Gelin Arabası Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement