Yarışan İki Otobüs Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yarışan İki Otobüs Çarpıştı: 3 Yaralı

Başkent’te yarış yaptıkları iddia edilen 2 halk otobüsü birbiriyle çarpıştı.

18.01.2015 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolculardan Tayyar Arı, “2 buçuk Lira için yarış yapıyorlar kardeşim. Biri dur desinler buna artık, yazık değil mi bize” dedi.

Kaza, saat 22.00 sularında Eskişehir Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sincan’dan Kızılay’a yolcu taşıyan Erşan Yahşin'in kontrolündeki 06 BS 6606 plakalı özel halk otobüsü ile 06 BR 7745 plakalı özel halk otobüsü çarpıştı. Otobüslerin birbirini sollamaya çalışırken kaza yaptıkları iddia edildi. Kazada, 3 yolcu yaralandı. Bazı yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yolcular, kazanın ardından yol kenarına geçerek cep telefonlarının ışıklarıyla üzerlerine batan cam parçalarını kontrol etti. Yol ortasında bulunan otobüslerden dolayı trafikte aksamalar yaşandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Otobüs sürücüleri, kazayı görüntüleyen gazetecilere engel olmak istedi. Yolcular ise aşırı hızlı bir şekilde birbirlerini sollamaya çalıştıklarını iddia ettikleri otobüs şoförlerine tepki gösterdi.

“CANIMIZI 2 BUÇUK LİRA’NIN UCUNDA TAŞIYORUZ”

Tayyar Arı isimli yolcu, otobüs şoförlerinin 2 buçuk Türk Lirası için yarış yaptıklarını iddia ederek, “Ben bu adamları her zaman uyarıyorum. Artık yetkililerin duymasını istiyorum. Bunlara bir çare, bize bir çare daha doğrusu... Ben askeri ücretle çalışan bir adamım. Biz canımızı 2 buçuk Lira’nın ucunda taşıyoruz. Bunu görsünler, duysunlar artık yeter! Yeter artık, bir şey demeyeceğim. Yarış yapıyorlar kardeşim, 2 buçuk Lira için. Buna bir çare, yetkililer bunların önüne geçsin. Bir dur desinler buna artık, yazık değil mi bize? Başıma bir iş gelse kimse sahip çıkmıyor bize” diye tepki gösterdi.

“KİMSE İLGİLENMEDİ, İNSANLAR BİRBİRİNE YARDIMCI OLDU”

Yetkililerin ilgisizliğinden yakınan yabancı uyruklu bir yolcu ise, “Biz köşede oturuyorduk, arkadan aniden çarptı. Biz de o kadar biliyoruz. İnsanlar çok korktu, içinde kaldılar. İnsanlara kimse bakmadı. Benim önümdeki kadının gözüne cam girdi. Onunla ilgilenen hiç kimse yoktu. Sadece insanlar birbirlerine yardımcı oldu” diye konuştu.

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yerde başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Yarışan İki Otobüs Çarpıştı: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yarışan İki Otobüs Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement