Yarışmacıyı Utandıran Gaf - Son Dakika
Medya

Yarışmacıyı Utandıran Gaf

Yarışmacıyı Utandıran Gaf

'Cevap Soruda' yarışmasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davudoğlu'nu, Davut Güloğluyla karıştıran yarışmacı herkesi güldürdü.

31.01.2013 16:04  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1'in yeni yarışma programı, yüzde yüz yerli format olan "Cevap Soruda", kısa sürede izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Yarışmanın formatı gereği, katılımcılara uzun bir soru soruluyor. Yanıtsa, aslında sorunun içinde gizli…

DAVUTOĞLU'NU TANIYAMADI

Ancak "Cevap Soruda"nın bu akşam saat 17.20'de TRT 1'de yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşanan bir olay, sunucu Şoray Uzun'un çekimlerde şoke olmasına sebep oldu.

Üniversite mezunu olan 3 yarışmacı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu tanımadı.

Ancak asıl bomba, doğru cevabı bilemeyen yarışmacılardan birinin Bakan Ahmet Davutoğlu'nu, ünlü türkücü Davut Güloğlu'yla karıştırmasıyla patladı. "Cevap Soruda"nın sunucusu, usta oyuncu Şoray Uzun duydukları karşısında kıpkırmızı oldu…

BENZER BİR OLAY DA SPİKERİN BAŞINA GELMİŞTİ

'Cevap Soruda' yarışmasında yaşanan bu karışıklığın bir benzeri de Bloomberg HT sunucusu İpek Kaplan'ın başına gelmişti.

Sunduğu programda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamasını son dakika olarak anons eden Kaplan, isimleri katıştırınca 'Davut Güloğlu bir açıklama yapıyor' demiş ve sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Yarışmacıyı Utandıran Gaf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement