Yarışmada Her İki Okulda Birinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Yarışmada Her İki Okulda Birinci Oldu

Yarışmada Her İki Okulda Birinci Oldu

Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 12.’si düzenlenen bilgi yarışmalarının finalinde, Özel Ada Ortaokulu ve Adile Altınbaş Ortaokulu olmak üzere her iki okul da birinciliği paylaştı.

11.05.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 12.'si düzenlenen bilgi yarışmalarının finalinde, Özel Ada Ortaokulu ve Adile Altınbaş Ortaokulu olmak üzere her iki okul da birinciliği paylaştı.

Özel Afitap Ortaokulunun üçüncü ve İslim Marufoğlu Ortaokulunun ise dördüncü olduğu yarışma sonucunda birinciliği paylaşan Özel Ada Ortaokulu ve Adile Altınbaş Ortaokulunun öğrencilerine birer tam altın, üçüncü olan Özel Afitap Ortaokulu ve dördüncü olan İslim Marufoğlu Ortaokulunun öğrencilerine birer çeyrek altın hediye edildi. Ayrıca yarışmacı okulların müdürlerine de birer plaket takdim edildi.

Gerçekleşen yarışma sonunda bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, şu ifadelere yer verdi.

"Nizip Ticaret Odası olarak hedeflerimiz arasında öncelikle çocuklarımızın iyi bir eğitim alması vardır. Bu nedenle 12 yıldır Nizip Ticaret Odası olarak ilçemizdeki okullar arasında bilgi yarışmasına ve münazaralar gibi organizasyonlara destek olmaktayız. Yarışmalar toplumsal başarının elbette ki vazgeçilmezleridir. Ama bizim bu yarışmayı gerçekleştirmemizdeki amaç, öğrencilerimize bilgi ve beceriyi öğretmenin yanı sıra onları motive etmek, öğrencilerimize yarışma kültürünü kazandırmak, takım çalışması becerilerini geliştirmek, hızlı ve doğru karar verebilmelerini sağlamaktır. Değerli Öğretmenlerimize ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim."

Nizip Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen yarışma ve ödül törenine, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğullları, Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Kemal Karaoğlan, Telekom Müdürü Cem Güler, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil Şahin, NTO Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ve Üyeleri, okul müdürleri çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yarışmada Her İki Okulda Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement