Yaş Sorunu Çözülen Kamerunlu Futbolcu Minala Beni Lazıo'dan Koparmayı Başaramadılar - Son Dakika
Güncel

Yaş Sorunu Çözülen Kamerunlu Futbolcu Minala Beni Lazıo'dan Koparmayı Başaramadılar

Yaş Sorunu Çözülen Kamerunlu Futbolcu Minala Beni Lazıo\'dan Koparmayı Başaramadılar

Futbol hayatını İtalya'da sürdürmesinin önünde engel kalmayan Minala, Roma'da katıldığı bir etkinlikte Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı.

29.05.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol hayatını İtalya'da sürdürmesinin önünde engel kalmayan Minala, Roma'da katıldığı bir etkinlikte Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı. Yaşı ile ilgili tartışmalara anlam veremediğini dile getiren Minala, Gerçekte olmayan bir şey için yorum bile yapılması çok zor. Bu iddialara gerekçe bile bulamıyorum dedi. İtalya'nın, kendi hikayesini çok iyi bildiğini belirten Minala, Bunlar hep, beni Lazio'dan koparmayı hedefleyen kıskanç insanların iftirası, ancak bunu başaramadılar. Ben sadece iyi bir oyuncu olmayı düşünüyorum ve bunun için çalışıyorum diye sözlerini sürdürdü.

Türk futbolunu da yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini ifade eden Minala, bu ülkede başarılı bulduğu Galatasaray'ı desteklediğini söyledi. Minala, Şimdi takımdan ayrılmış olsa da Drogba ile Emannuel Eboue'yi çok beğeniyorum. Drogba'nın bu takımdan gitmiş olması gerçekten Türk futbolu için bir kayıptır diye düşüncelerini ifade etti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş olmasına da değinen Minala, Galatasaray iyi bir takım, ancak o ligde ondan daha güçlüleri de vardı. Buna rağmen iyi mücadele verdi diye sözlerini sürdürdü. TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTER Mİ

Gelecekte Türkiye'den bir teklif gelirse buna nasıl yaklaşacağı sorulan Minala, Futbolda hiçbir şeyi önceden tahmin edemezsiniz. Lazio'da çok mutluyum, ancak ileride ne olur bilemem diye karşılık verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaş Sorunu Çözülen Kamerunlu Futbolcu Minala Beni Lazıo'dan Koparmayı Başaramadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement