Yasa Dışı Dinleme Operasyonunda 6 Polis Tutuklandı (2) - Son Dakika
Güncel

Yasa Dışı Dinleme Operasyonunda 6 Polis Tutuklandı (2)

Yasa Dışı Dinleme Operasyonunda 6 Polis Tutuklandı (2)

Tutuklanan POLİS SAYISI 11'E ÇIKTI İzmir merkezli olarak toplam 13 ilde yasa dışı dinlemelere yönelik olarak yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevkedilen 32 polisten, işlemleri devam eden 10 kişilik son gruptan da 5 polis hakkında tutuklama kararı verildi.

22.08.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutuklanan POLİS SAYISI 11'E ÇIKTI

İzmir merkezli olarak toplam 13 ilde yasa dışı dinlemelere yönelik olarak yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevkedilen 32 polisten, işlemleri devam eden 10 kişilik son gruptan da 5 polis hakkında tutuklama kararı verildi. Böylece 32 kişiden toplam 11'i tutuklanırken, 21'i ise adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Son tutuklanan 5 kişi ise; İzmir Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü yapan ve ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildikten sonra 17 Aralık sürecinde Elazığ'a tayin edilen Ramazan Karakayalı, İzmir Emniyeti'nde İstihbarat Şube Müdür yardımcılığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan, 7 Ocak'taki liman soruşturması sonrasında görevden alınan Taner Aydın ile Tarkan Kolik, Memduh Tosun ve Mustafa Edip Çakmak oldu. - Polisten

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yasa Dışı Dinleme Operasyonunda 6 Polis Tutuklandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement