Yasak Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Yasak Başlıyor!

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı Yasak dizisi, cuma akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

08.04.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Erol Avcı'nın yapımını TMC'nin üstlendiği, yönetmenliğini Binbir Gece, Aliye ve Zerda gibi dizilerin yönetmeni Kudret Sabancı'nın yaptığı, Türkiye'nin ilk kadın romancısı Fatma Aliye'nin Muhadarat romanından esinlenerek yola çıkılan "Yasak" dizisinin senaryosunu Emre Özdür, Volkan Sümbül, Ali Demirel ve Meryem Gültabak kaleme alıyor.

Hikayesi Osmanlı döneminin son yıllarında geçen "Yasak" ın kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk'ün yanı sıra Ezgi Eyüboğlu, Hakan Yufkacıgil, Gürbey İleri, Buket Dereoğlu, Tuğçe Kumral gibi başarılı oyunular da rol alıyor.

NazımBey ve Calibe'nin evliliği: Bir yanda aşk, bir yanda hırs

Dönemin önde gelen iş adamlarından Nazım Bey, eşinin ölümünden sonra uzun yıllar süren yalnızlığını, tüm beklentilerin aksine memur bir babanın kızı olan Calibe'nin aşkıyla unutur.Hiç düşünmeden Calibe ile evlenmeye karar veren NazımBey, bu evlilikle birlikte Calibe'nin geçmişini de hayatına sokacağını bilmemektedir.

Calibe, bir yanda önüne dünyaları seren, ona kendini değerli hissettiren hayran olduğu kocası Nazım Bey, diğer yanda ise yıllarca evlilik hayali kurduğu çocukluk aşkı Nejat'ın arasında kalır.

Yasak, bir kadının hırsını, bir adamın yalnızlığından aşkın büyüsüyle kurtuluşunu, bir başka adamın ise hayal kırıklığı ile mücadelesini ve aslında her gün yıkılsa da yenisi kurulan hayalleri anlatıyor.

Ve bu aşk düğümü çözülmesi zor bir hal alıyor, çünkü aşkta adalet olmaz…

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement