Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş Taş İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş Taş İçin Mevlit Okutuldu

Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş Taş İçin Mevlit Okutuldu

Hakkari'de girdiği çatışmada yaşamını yitiren Urfalı Uzman Çavuş İbrahim Taş için Harran'a bağlı İmam Bakır Köyü'nde mevlit okutuldu.

23.08.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Harran ilçesini yasa boğan Uzman Çavuş İbrahim Taş için önceki gün mevlit düzenlendi. Taziye çadırı kurulan alanda düzenlenen mevlide Vali İzzettin Küçük, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve Taş'ın ailesi ile akrabaları katıldı.

Mevlitte geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tetkiklerin ardından taburcu edilen Uzman Çavuş Taş'ın babası Hüseyin Taş'la bir süre görüşen Vali İzzettin Küçük, daha sonra ailenin yanına geçerek şehidin annesi ve eşiyle de görüştü.

Harran'da düzenlenen mevlidin ardından ilçede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; ilk olarak Hayati Harrani türbesini ziyaret etti. Kaymakam Temel Ayca ile birlikte Harran harabelerinde devam eden kazı çalışmalarını da inceleyen Vali Küçük; Şanlıurfa turizminde önemli bir yeri olan Harran'da devam eden kazılarla Harran'ın daha fazla turist çeken bir bölge halini alacağını belirtti.
Çalışmaların son durumu hakkında Kaymakam Ayca'dan bilgi alan Vali İzzettin Küçük daha sonra ilçeden ayrıldı.

ANNE: VATAN SAĞOLSUN

Mevlit programına ayrıca AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı. Beyazgül yaşamını yitiren uzman çavuşun annesi ve eşi ile görüşerek, "Her zaman biz şehit ailemizin yanında olacağız. Onlar için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. En ufak bir problemlerinde dahi ben şahsım olarak birebir ilgileneceğim" dedi.

Uzman Çavuş'un annesi; "Benim bir oğlum şehit oldu diğer oğlum ise şuan asker ben bir evladımı değil bin evladımı bu Vatana ve Millete şehit ederim ama benim ciğerim yandı rabbim kimseye bu acıyı tattırmasın. Benim oğlum şahadet şerbetini içti şehit oldu. Vatan sağ olsun" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş Taş İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement