Yaşar Hemşerileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yaşar Hemşerileriyle Bir Araya Geldi

Yaşar Hemşerileriyle Bir Araya Geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ile birlikte Afyon Sandıklılı hemşerilerini kahvaltıda ağırladı.

29.03.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ile birlikte Afyon Sandıklılı hemşerilerini kahvaltıda ağırladı. Sandıklı Vakfı Başkanı Vedat Çavuş, Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Sandıklılı bürokratın katıldığı buluşmada birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Belediye misafirhanesinde hemşerilerini buluşturan Başkan Yaşar, "Biz Afyonlu olarak her zaman başarılı olmak zorundayız. Bu yüzden sabahın 8'inden gecenin 12'lerine kadar çalıştığım günler oluyor. Bu ülkenin kaynaklarını güzel bir şekilde harcayarak Ankara'mıza hoş bir seda bırakmak istiyorum. Bu yolda ciddi bir mesafe kat ettik. Vatandaşlarımız hangi düşüncede olursa olsun bizi takdir ediyor. Üstelik muhalefet partisinin bir belediye başkanı olarak Ankara'da da Türkiye'de de ses getiren bir belediye olduk. Ne söz verdiysek fazlasını yaptık.Gücüm yettiğince tüm hemşerilerimize de yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi.

"Sandıklılar Vakfı'nın kuruluşunu da gerçekleştiren 2'inci başkan olarak her zaman yanınızda olacağım" diyen Yaşar, "Hemşeri derneklerine önem vermek lazım. Acı günde tatlı günde bir arada olmak çok önemli. Çocuklarımız da bu kültürle yetişmeli. Hemşerilik bilinci konusunda maalesef Güney Doğu, Doğu Anadolu ve Karadeniz çok ilerideler. Bu tutkunluğu ne İç Anadolu'da ne Ege'de göremiyoruz. Birbirimizi sevmeli ve sahip çıkmalıyız. Ben her zaman Afyonlu olmaktan, Sandıklılı olmaktan onur duyacağım" dedi.

Vakıf çalışmaları hakkında Başkan Yaşar'a bilgi veren Sandıklılar Vakfı Başkanı Vedat Çavuş, "Kardeşliğe ve barışa her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bizi buluşturan Başkanımıza tüm Afyonlular adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar Hemşerileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement