Yaşar, Niğde ve Aksaray'da - Son Dakika
Yerel

Yaşar, Niğde ve Aksaray'da

Yaşar, Niğde ve Aksaray\'da

Yenimahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) Başkanı Fethi Yaşar, birliğe üye belediyelere destek vermeye devam ediyor.

03.08.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) Başkanı Fethi Yaşar, birliğe üye belediyelere destek vermeye devam ediyor. Yaşar, bu kez Aksaray Taşpınar ve Niğde Kemerhisar Belediyeleri tarafından düzenlenen festivallere konuk olarak, ev sahibi belediye başkanlarına destek oldu. Festivallerde Yaşar'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Yaşar, ilk olarak Taşpınar Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Taşpınar Kültür ve Turizm Halı Festivali'ne katıldı. Taşpınar Meydanı'nda Belediye Başkanı Cihan Yüksel'in ev sahipliğinde düzenlenen festivale katılım, yoğun oldu. Taşpınar halısının ön plana çıktığı festivale, Yaşar'ın yanı sıra, MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Aksaray'dan çok sayıda ilçe belediye başkanı, mülki idare amiri, siyasi parti temsilcisi, STK temsilcisi ve bölge halkı katıldı.

Devlet Halk Dansları topluluğunun gösterisi ile başlayan festivalde konuşsan Taşpınar Belediye Başkanı Yüksel, barış ve kardeşlik mesajları vererek "Barış ve kardeşlik çınarının büyüdüğü bu topraklarda geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de huzur içerisinde yaşamaya devam edeceğiz" dedi. Yaptığı hizmetlerden bahseden Yüksel, yeni dönemde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgiler verdi.

"OYNANAN OYUNLARI EL ELE BOZACAĞIZ"

Başkan Yaşar ise, Taşpınar Belediyesi'nin festivaline katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek festivalin güzel bir biçimde geçmesini temenni etti. Ülkenin birlik ve beraberliğe her zamankinde daha fazla ihtiyaç duyduğunu ifade eden Yaşar, "Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları hepimizi üzdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Umarım bugünleri, hep birlikte el ele vererek, barış ve kardeşlik içerisinde aşacağız. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunları el ele bozacağız. Bu ülke hepimize yetecek kadar büyük. Yeter ki siyasetçiler kin ve nefret üzerinden siyaset yapmasınlar. Bugün Taşpınar'da hepimiz beraberlik içerisindeyiz. Al bayrağa da sahip çıkıyoruz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyetine de sahip çıkıyoruz" dedi.

Taşpınar'ın tanıtımına katkı sağlayacak böyle bir festivali gerçekleştiren Taşpınar Belediyesi'ni tebrik eden Yaşar, kaynakların doğru kullanıldığı takdirde çok güzel hizmetlerin yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Festivalin sonunda Yaşar, Taşpınar'a katkısı bulunan işadamlarına plaket verdi. Taşpınar Belediye Başkanı Yüksel de Yaşar'a İABB çatısı altında kendilerine verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Protokol konuşmalarının ardından festival konserlerle devam etti.

ULUSLARARASI TYANA FESTİVALİ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Yaşar daha sonra Niğde'nin Kemerhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 15'inci Uluslararası Tyana Festivali'ne katıldı.Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı tarafından karşılanan Yaşar, burada da kısa bir konuşma yaparak festivale katılanları selamladı.

GENÇLERE SESLENDİ

Konuşmasında gençlere seslenen Yaşar, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Cumhuriyetin, aydınlık Türkiye'nin bekçilerisiniz. Atatürk'ün gençleri var oldukça cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır" dedi. Yaşar, Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı'ya bir ağabeyi olarak her zaman destek vereceğini sözlerine ekledi. Kiracı ise Yaşar'a teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Festival, sevilen rock müzik grubu Moğollar'ın verdiği konserle sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar, Niğde ve Aksaray'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement