Yaşar Nuri Öztürk, Canlı Yayında Golf Oynadı - Son Dakika
Medya

Yaşar Nuri Öztürk, Canlı Yayında Golf Oynadı

Yaşar Nuri Öztürk, Canlı Yayında Golf Oynadı

Hastalığı dolayısıyla uzun süredir ortalarda görünmeyen Yaşar Nuri Öztürk, konuk olduğu televizyon programında canlı yayında golf oynadı.

29.12.2013 15:32  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de Diş Hekimi İlker Erdoğan'ın sunduğu Gülümse Türkiye programına konuk olan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, golf oynamayı denedi.

HİÇ ANLADIĞIM BİR İŞ DEĞİL"

Erdoğan'ın, "Hocam ben golf oynuyorum. Acayip de keyif alıyorum" sözleri üzerine Öztürk, "Hiç anladığım bir iş değil" dedi.

"BUNU DA YAPALIM"

"O zaman ilk denememizi yapalım mı?" diye soran İlker Erdoğan'a Yaşar Nuri Öztürk, "Sen zaten bir çok şeyi yaptırdın bana, bunu da yapalım. Hayatımda o golf sopasını elime alma şansım hiç olmadı" karşılığını verdi.

Canlı yayında golf oynamayı deneyen Öztürk'e Erdoğan,"'Harika, çok güzel" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Yaşar Nuri Öztürk, Canlı Yayında Golf Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • vatan: bu adamın nasıl prof. olduğuna şaşıyorum. bu kadar IQ seviyesi düşük biri nasıl olur prof? yoksa Türkiye'de bilim adm olmak kolaylaştı mı? Tam bir süzük. 12 9 Yanıtla vatan: m.t senden daha fazla adamım haramzade ufuksuz.prof arıyosan karataş hocam,hatipoğlu hocam var.onuruna mı dokundu?onurun var mı o da müşkil 0 0 m.t: seninki kadar yüksek değil IQ su abisi sen nasıl bir bilim adamısın acaba yada adammısın acaba süzük... 0 0
  • Sivridil: Hoca topu Saba Tümeremi atiyor 10 5 Yanıtla
  • levent: gençler o adamı ağzınıza alırken besmeleyle alın , sizin küçük beyinleriniz onun nasıl bir ilim adam olduğunu algılayacak kapasitede olmasını beklemiyorum ama biraz edep yahu edep. 3 9 Yanıtla Ahmet Demir: Hadi ordan hadi. İlim adamışmış, bu zır cahilin biri... Allah Teala fırsat vermesin böyle dinsizlere. 0 0
  • kemal: Bu adam CHP den milletvekili değilmiydi 4 0 Yanıtla
  • G.KURA: YAŞAR NURİ ÖZTÜRK E ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.RABBİM SAĞLIK VE AFİYET VERSİN. 0 0 Yanıtla

Advertisement