Yaşar, Tulum Köyü Dayanışma Gecesi'nde - Son Dakika
Yerel

Yaşar, Tulum Köyü Dayanışma Gecesi'nde

Yaşar, Tulum Köyü Dayanışma Gecesi\'nde

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Tulum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Geleneksel Birlik, Beraberlik Gecesi"ne katıldı.

04.03.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Tulum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Geleneksel Birlik, Beraberlik Gecesi"ne katıldı.

Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu'nda düzenlenen geceye, Yaşar'ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, CHP İl yönetimi, CHP Yenimahalle İlçe yönetimi ve Tulum köylüleri katıldı. Dayanışma gecesi Tulum köyü semah ekibinin gösterileriyle başladı. Semah ekibinin ardından "Karagöz Hacivat Direnişte" gösterimi de bol bol alkış aldı.

"Göreve geldiğim günden bu yana demokratik kitle örgütleri ve özellikle hemşehri derneklerine hep destek oldum, olmaya da devam edeceğim" diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Hemşehri dernekleri Türkiye'nin birliğine de beraberliğine de, gelenek göreneklerimizin yaşatılmasına da çok büyük katkılar sağlıyor. Doğduğumuz toprakları, geleneklerimizi unutmayacağız ancak doyduğumuz, yaşadığımız topraklara, Başkent'imize de hep beraber sahip çıkacağız" dedi.

Gecenin sonunda Tulum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Meriç Varol, Başkan Yaşar'a desteklerinden dolayı plaket verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar, Tulum Köyü Dayanışma Gecesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement