Yaşı Küçük Suçlularla İlgili Çalışmalar - Son Dakika
Güncel

Yaşı Küçük Suçlularla İlgili Çalışmalar

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk suçlularla ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı.

04.08.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk suçlularla ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre; Çocuk Şube Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan inceleme ve araştırmalarda, E.Y., İ.Y., A.A., H.K., E.K., M.A., M.F.Ç., C.T., Y.Y., M.A., Y.Y., A.K., G.T., E.U. ve F.A. isimli çocukların suç işlemeyi alışkanlık haline getirdikleri tespit edildi. Sosyal Çalışmacı Serdal Özdemir tarafından isimleri geçen çocuklar hakkında bakım tedbiri, danışmanlık ve sağlık tedbiri alınması için değişik tarihlerde sosyal inceleme raporu düzenlenerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne gönderildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İ.Y. ve kardeşleri C.Y., G.Y., A.Y., B.Y., M.Y. ve İ.S.Y. hakkında bakım tedbiri, C.T. ve ailesine sosyal ekonomik destek sağlanması kararı, G.T. ve ailesine sosyal ekonomik destek sağlanması kararı, E.K. ve kardeşleri hakkında danışmanlık ve eğitim tedbiri, A.K. hakkında sağlık ve danışmanlık tedbiri, M.A. ve M.F.Ç. hakkında sağlık tedbiri, M.C.A. hakkında sağlık tedbiri, kardeşi A.A. hakkında sağlık ve bakım tedbiri kararı aldı.

Öte yandan açıklamada, çocuklardan E.Y., M.A., M.F.Ç. ve F.A. ve A.A. değişik tarihlerde çıkartıldıkları mahkemelerce tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildiği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşı Küçük Suçlularla İlgili Çalışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement