Yaşlı Adam 30 Yıl Sonra Şifa Buldu - Son Dakika
Kültür Sanat

Yaşlı Adam 30 Yıl Sonra Şifa Buldu

Mersin'de, 30 yıl önce burnunda çıkan kanserli ben nedeniyle cildinde yaralar oluşan 85 yaşındaki Mehmet Yaman, geçirdiği operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

20.01.2016 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, 30 yıl önce burnunda çıkan kanserli ben nedeniyle cildinde yaralar oluşan 85 yaşındaki Mehmet Yaman, geçirdiği operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

Mut ilçesine bağlı Kelceköy Mahallesi'nde oturan Yaman, 30 yıl önce burnunda çıkan kanserli beni, ekonomik durumu olmadığı için tedavi ettiremedi.

Yıllar boyunca yüzündeki yara ve izlerle yaşayan, yemek yemekte bile zorlanan 85 yaşındaki Yaman, 1 Kasım'daki genel seçim çalışmaları için ilçeye gelen Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'dan yardım istedi.

Yaşlı adam, Elvan'ın girişimleriyle Ankara'ya götürülerek, özel bir hastaneye yatırıldı. Hızla tedavisine başlanan Yaman'ın burnundaki ben, cerrahi operasyonla alındıktan sonra yaraların hasara neden olduğu burnuna estetik yapıldı.

Yaman'ın torunu Ali Durna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dedesinin yıllarca burnundaki kanserli benin etkisiyle zor günler geçirdiğini söyledi.

Taburcu olduktan sonra dedesini otobüs terminalinde karşılamaya gittiğinde şaşırdığını anlatan Durna, "Dedemi görünce tanıyamadım. Yeni bir burnu olmuş. Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan'dan Allah razı olsun" dedi.

Yaman ise sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade ederek, Elvan'a desteği için teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yaşlı Adam 30 Yıl Sonra Şifa Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement