Yaşlı Adama Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Adama Tekerlekli Sandalye Yardımı

Yaşlı Adama Tekerlekli Sandalye Yardımı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Yeniyurt Mahallesi’nde ikamet eden ağır yürüme engelli Ali Yaşar’ı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

09.06.2016 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Yeniyurt Mahallesi'nde ikamet eden ağır yürüme engelli Ali Yaşar'ı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Tokat'ta Derbent, Bedestenlioğlu ve Yeniyurt Mahallelerinin bir noktada birleştirildiği iftar programı öncesinde Yeniyurt Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Eroğlu, 70 yaşındaki yürüme engelli Ali Yaşar'a tekerlekli sandalye hediye etti. Tokat Belediyesi olarak sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, "Bizler insanlarımızın mutluluğu için varız. Özellikle engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntı ve sorunları yakından takip etmekteyiz. Onların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak, ihtiyaçlarını gidermek yaşamlarını kolaylaştırmak bizim boynumuzun borcudur. Bugüne kadar bu inançla hareket ettik. 8 yıldır ayakları tutmayan Yeniyurt Mahallesi sakinlerimizden Ali Yaşar amcamızı ve onun hayat yoldaşı Saadet Yaşar teyzemizi ziyaret ettik. Ali amcamız bizden tekerlekli sandalye istemişti. Biz de bu Ramazan gününde sevindirmek istedik. Ali amcamıza ve eşi Saadet teyzemize sağlıklı, sıhhatli bir ömür diliyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlı Adama Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement