Yaşlı Adamı 'Pkk' Tehdidiyle Dolandırdılar - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamı 'Pkk' Tehdidiyle Dolandırdılar

Adana’da, telefonla aradıkları yaşlı adama kendilerini hakim, savcı ve komiser olarak tanıtıp terör örgütü PKK’ya yardım etmekle suçlayarak para talep eden dolandırıcılara hesabını kullandıran zanlı yakalandı.

30.11.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, dolandırıcılar rastgele bir numara çevirerek Kırklareli’nin Vize ilçesinde yaşayan emekli Yılmaz Vesker’e (79) ulaştı. Telefonunu açan Vesker’e kendisini komiser olarak tanıtan kişi, “Siz PKK’ya yardım ediyor gözüküyorsunuz. Biz sizin suçsuz olduğunuzu biliyoruz. Vereceğimiz hesap numarasına para yatırmanız lazım ki suçluları yakalayalım. Operasyon gizli yürütülüyor. Kimseye söylemeyin. Suçluları yakalayınca paranızı tekrar size vereceğiz” dedi.

Telefon dolandırıcılarına inanan yaşlı adam, bankada biriktirdiği 13 bin 340 lirasını Cemal Ç.’nin Adana’daki hesabına yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Vesker, durumu polise bildirdi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü durumu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine haber verdi. Ekipler, dolandırıcılara hesabını kullandıran Cemal Ç.’yi (23) Yüreğir ilçesinde yakaladı.

Suçlamayı kabul etmeyen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Yaşlı Adamı \'Pkk\' Tehdidiyle Dolandırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamı 'Pkk' Tehdidiyle Dolandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement