Yaşlı Adamın Evine Girip Emekli Maaşını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamın Evine Girip Emekli Maaşını Çaldılar

Yaşlı Adamın Evine Girip Emekli Maaşını Çaldılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşlı adamın emekli maaşını evine girerek çaldığı belirlenen 3 kişiden 2’si jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, firari olan diğer şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

30.01.2017 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşlı adamın emekli maaşını evine girerek çaldığı belirlenen 3 kişiden 2'si jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, firari olan diğer şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, 29 Ocak gecesi ilçeye bağlı Ormanlı beldesi Sinitli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinitli Mahallesi'nde tek başına yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Bektaş, bankadan emekli maaşını çekerek eve geldi. Yaşlı adamın evine gelen Volkan B. (19), Emre E. (22) ve Ç.B. (17) zili çalarak kapının açılmasını bekledi. Uzun süre kapı açılmayınca eve giren 3 kişi, yaşlı adamın uyduğunu görünce ceketinin cebindeki bin 500 TL'yi alarak uzaklaştı. Uyandığında parasının çalındığını fark eden yaşlı adam durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada hırsızlık şüphelilerinin isimlerini belirledi. Hırsızlık şüphelisi Volkan B. ile Ç.B. bu sabah düzenlenen operasyonla evlerinde gözaltına alınırken, firari olan Emre E.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamın Evine Girip Emekli Maaşını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement