Yaşlı Ayakkabı Hırsızı Kameralara Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Ayakkabı Hırsızı Kameralara Yakalandı

Yaşlı Ayakkabı Hırsızı Kameralara Yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde bir iş yerine giren yaşlı adam, reyonda beğendiği ayakkabıları ceketin altına alarak kayıplara karıştı.

12.05.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde bir iş yerine giren yaşlı adam, reyonda beğendiği ayakkabıları ceketin altına alarak kayıplara karıştı.

Olay Didim'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde Mustafa Süvari'ye ait iş yerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; gündüz saatlerinde işyerine gelen yaşlı adam iş yerinin kapısında bekleyen iş yeri sahibinin yanından geçerek reyondaki ayakkabılara yöneldi. Tanınmamak için Başına şapka taktığı görülen yaşlı adam ilk olarak reyonda satılık olan ayakkabıları inceledi. Beğendiği ayakkabıyı eline adam, kolunun üzerindeki ceketin altına ayakkabıları sakladı. Ardından iş yerini gözetleyen yaşlı adam, kapıda güvenlik tedbiri olup olmadığını da elleriyle kontrol ettikten sonra iş yerini hızlıca terk etti.

Yaşlı adamın iş yerindeki hırsızlığı, güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. İş yeri sahibi Mustafa Süvari, olayla ilgili olarak emniyet güçlerine şikayette bulunurken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlı Ayakkabı Hırsızı Kameralara Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement