Yaşlı Kadın, Koca Bulmak İçin Geldiği Canlı Yayında Uyuyakaldı - Son Dakika
Magazin

Yaşlı Kadın, Koca Bulmak İçin Geldiği Canlı Yayında Uyuyakaldı

İspanya'da yayınlanan izdivaç programına katılan ve kendisine uygun eş adaylarını aradığını belirten kadın konuk, stüdyoda uyuyakaldı

18.01.2017 14:20  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın 'Canal Sur' adlı televizyonunda yayınlanan 'La tarde aquí y ahora' adlı evlilik programına katılan konuklardan biri canlı yayın sırasında yorgunluğa yenik düşerek uyuyakaldı.

ÜLKESİNDE ÜNE KAVUŞTU

Ömrünün sonbaharında bir hayat arkadaşı bulmayı umarak programa katılan yaşlı kadın, öğleden sonra yayınlanan izdivaç programında düştüğü durum neticesinde tüm ülkede bir anda üne kavuştu.

UYKU HAPI ALMIŞ

Adı 'Eloisa' olarak açıklanan kadın, programa katılacağı günün öncesindeki gece düzgün bir uyku çekmek için uyku hapı aldığını, bunun sonucunda sunucu Juan y Medio başka bir konukla konuşurken uykusuna yenik düştüğünü açıkladı.


"CANLI YAYINDA TRAJİK BİR ÖLÜME Mİ ŞAHİT OLUYORUZ?"

Kameralar program sırasında kestiren yaşlı kadına odaklanınca stüdyodaki konuklar kahkahalarına hakim olabilmek için zor anlar yaşadı. Programın sunucusu Juan y Medio manzara karşısında şaşırarak: "Canlı yayında trajik bir ölüme mi şahit oluyoruz yoksa Eloisa uykuya mı daldı henüz bilmiyorum?" diyerek tuhaf durum karşısındaki tepkisini esprili bir dille sözlere döktü.


Sunucu stüdyodaki tüm gürültüye rağmen yaşlı kadının uyumaya devam ettiğini görünce teknisyenlerden ışıkları kapatmalarını rica etti. Sunucu Juan y Medio kameramanlardan, konuklardan ve stüdyoda bulunan izleyicilerden bir süreliğine stüdyo dışına çıkmalarını istedi.

Yaşlı Kadın, Koca Bulmak İçin Geldiği Canlı Yayında Uyuyakaldı

Son Dakika Magazin Yaşlı Kadın, Koca Bulmak İçin Geldiği Canlı Yayında Uyuyakaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement