Yaşlı Kadına "Su" Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Kadına "Su" Sürprizi

Yaşlı Kadına "Su" Sürprizi

Antalya'nın Demre ilçesi Yavu Mahallesinde evine su getirilmesi için başvuruda bulunan ancak talebi reddedilen yaşlı kadına sürpriz yapıldı.

25.02.2015 11:10  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesi Yavu Mahallesi'nde evine su getirilmesi için başvuruda bulunan ancak talebi reddedilen yaşlı kadına sürpriz yapıldı. Antalya Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörlüğü, bölgeye 400 metrelik içme suyu hattı döşeyerek eve su getirdi. Evinin önündeki musluğu gören yaşlı kadın, büyük mutluluk yaşadı.

Göçebe hayatı yaşadığı için yıllardır suya özlem duyan Zeynep Kocakaya (68), Antalya Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörlüğü'nü arayarak evine su bağlanmasını istedi. Bunun üzerine bölgede inceleme yapan yetkililer yaşlı kadına önce, "Bu bölgeye su getirmemiz imkansız" diye yanıt verdi. Daha sonra yaşlı kadının haberi olmadan çalışmalara başlayan ASAT ekipleri, Zeynep Kocakaya'nın evine 400 metre içme suyu hattı döşedi. Evinin önüne kadar gelen musluğu görünce önce şok olan yaşlı kadın, musluğun çevrilmesiyle akan suyu görünce sevince boğuldu.

SÜRPRİZ YAPILDI

Zeynep Kocakaya'nın mutluluğunun son derece anlamlı olduğunu aktaran Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in 'Şehirde ne varsa kırsalda da o olacak' sözünden hareket ederek görevimizi yapıyoruz. ASAT ekiplerimiz hızlı çalışmaları sonucu 400 metre hat döşeyerek teyzemize suyu ulaştırarak, böyle bir sürpriz yapmak istedik. Teyzemizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Kadına 'Su' Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement