Yaşlı Kadından 22 Günden Beri Haber Alınamıyor - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Kadından 22 Günden Beri Haber Alınamıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde son olarak 22 gün önce görülen 80 yaşındaki kadının bulunması için arama çalışması yapılıyor.

03.07.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde son olarak 22 gün önce görülen 80 yaşındaki kadının bulunması için arama çalışması yapılıyor.

İlçenin Çayhisar Mahallesi'nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Şehri Şahan, 11 Haziran'da damadı ile yaşlılık maaşını çektikten sonra evine gitmek üzere dolmuşa bindi. 4 gün önce yakınlarının uzun süredir görmediklerini söylemeleri üzerine yapılan araştırmada, Şahan'ın evinde olmadığı belirlendi.

Bunun üzerine ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Şahan'ın bulunması için İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando timi ile vatandaşlar, arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarına katılan Şahan'ın damadı Zafer Sarıtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayınvalidesinin 11 Haziran'da yanına geldiğini, birlikte yaşlılık maaşını çektiklerini söyledi.

Daha sonra kayınvalidesini evine giden dolmuşa bindirdiğini anlatan Sarıtaş, "O günden sonra evine varmıştır düşüncesiyle aramadım. Yakınlarımız uzun süredir görünmediğini söyleyince evine baktım, olmadığını gördüm. Karakola haber verip ve aramaya başladık" dedi.

Çayhisar Mahalle Muhtarı Resmi Korkut ise Şahan'ı mahalle sakinleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığının komando timinin aradığını söyledi.

Korkut, Şahan'ın geçiş güzergahları, gidebileceği yerlerin araştırıldığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşlı Kadından 22 Günden Beri Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement