Yaşlı Kadının Akan Çatısı Belediye Tarafından Tamir Edildi - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Kadının Akan Çatısı Belediye Tarafından Tamir Edildi

Yaşlı Kadının Akan Çatısı Belediye Tarafından Tamir Edildi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde tek başına yaşayan yaşlı kadının çatısı akan evi, belediye tarafından tamir edildi.

01.07.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova ilçesinde tek başına yaşayan yaşlı kadının çatısı akan evi, belediye tarafından tamir edildi.

İncirliova merkez İstiklal Mahallesi Şehit Öğretmen Ahmet Akdeniz Caddesi üzerindeki evinde yalnız yaşayan 81 yaşındaki Bedriye Erkal, geçtiğimiz hafta içerisinde Başkan Kale'yi makamında ziyaret ederek yardım istedi. Bedriye Erkal'ın "Evim damım akıyor. Allah rızası için şunu tamir ediver oğlum" şeklindeki isteğini yanıtsız bırakmayan Belediye Başkanı Kale, ilgili birimlere talimat vererek Erkal'a ait evin çatısı ve diğer tamirat işlerinin yapılmasını istedi.

Erkal'a ait evin çatısında yapılan tamiratın hafta sonu tamamlanmasıyla birlikte pazartesi günü bizzat kendisi gidip yerinde inceleyen Başkan Kale'yi kapıda karşılayan Bedriye Erkal "Allah senden razı olsun. Beni büyük bir dertten kurtardın. Bu mübarek günde Allah ne dileğin varsa versin, seni başımızdan eksik etmesin" derken; Başkan Kale de "Senin bir gülüşün yeter annecim. Bizi siz seçtiniz biz de görevimizi yapıyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Ben de senin bir oğlunum. O yüzden ne sıkıntın olursa olsun söylemen yeterli" diye karşılık verdi.

Daha sonra evde incelemelerde bulunan Başkan Kale, gördüğü bazı eksikliklere ilişkin de yardımcı olacağını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlı Kadının Akan Çatısı Belediye Tarafından Tamir Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement