Yaşlı Kadının Evine Giren Saldırgan Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Kadının Evine Giren Saldırgan Güvenlik Kamerasında

Yaşlı Kadının Evine Giren Saldırgan Güvenlik Kamerasında

Saldırganın yaşlı kadına tacizde bulunduğu da öne sürüldü.

16.01.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saldırganın yaşlı kadına tacizde bulunduğu da öne sürüldü.

Haber: Ümit TÜRK - Kamera: Zeki GÜNAL- İSTANBUL/DHA

Olay dün 12: 30 sıralarında Şişli Ergenekon Mahallesi Çimen Sokak Birlik Apartmanı'nda meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi, yalnız yaşayan 80 yaşındaki Safinaz Yıldırım'ın oturduğu dairenin kapı göbeğini kırarak içeri girdi. Bu sırada uyuyan Yıldırım, gelen ses üzerine uyandığında eve giren kişiyle karşılaştı. Yaşlı kadını gasp eden saldırgan daha sonra olay yerinden kaçtı.

GELİNİ OLAYI ANLATTI

Yaşlı kadının gelini İlknur Yıldırım, 'Kayınvalidem ile karşılıklı oturuyoruz. Eve en son 11.00 sıralarında girdik. Daha sonra yakındaki dükkanımıza gittik. Saldırgan 12.00' ile 12.30 arasında kapıyı kırıyor. Kayınvalidem yatak odasında yorganı kafasına çekmiş uyuyorken, seslere uyanıyor. Çekmeceleri karıştıran saldırgana. 'Oğlum sen kimsin' diye soruyor. Eli bıçaklı şahıs, 'Oğlun karakolda. Para ver' diyor. Kayınvalidem, 'Bende para yok, oğlumun parası kendisinde' diye konuşuyor. 'O zaman kolundaki bileziklerini vereceksin' diyor. Kayınvalidem, 'O bilezikler bana ölen kocamdan yadigar' diyor. Kayınvalideme seni doğrarım, her şeyini vereceksin diye tehdit ediyor. Kadını taciz ediyor. Kadın da korkuyor. 'Sapık mısın sen' diyor" şeklinde konuştu.

"SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİYİM"

Yıldırım, "Bilezikler kolunda kilitli. Saldırgan zorla çıkarırken, kolları yara bere oluyor. Kolundaki iki bilezik, parmağındaki alyans ile çekmecedeki yüzük, bir miktar para ve telefonunu alıyor. Binanın kapısının açıldığını duyunca, kaçıyor. İkinci bir saldırgan da kapının önünde bekliyormuş. Komşulardan haber gelince, hemen polisi aradık. Kayınvalidemi hastaneye götürdük. Saldırganlardan şikayetçiyim. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bu arad yaşlı kadını gasp ettiği öne sürülen kişi mahalledeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin elleri cebinde merdivenden indiği görülüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Kadının Evine Giren Saldırgan Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement