Aydın'da Yaşlı Kadının Kayıp Başı Bulundu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Yaşlı Kadının Kayıp Başı Bulundu

Aydın\'da Yaşlı Kadının Kayıp Başı Bulundu

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı kadının kayıp olan başı, gün boyu devam eden aramaların ardından bulundu.

15.08.2014 00:17  Güncelleme: 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı kadının kayıp olan başı, gün boyu devam eden aramaların ardından bulundu.

Efeler ilçesine bağlı İmamköy Mahallesi Kumkahve mevkiinde meydana gelen kazada, Yenipazar'ndan Aydın istikametine seyir halinde olan Cihan A. idaresindeki 09 Y 0688 plakalı otomobil, Kumkahve mevkiine geldiğinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mürüvvet Bölük'e (81) çarpmıştı. Kazada hayatını kaybeden cesedi morga kaldırılırken, kopan başı tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

Kopan başın bulunması için Aydın Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekiplerinin sabah saatlerinde başlattığı arama çalışmaları akşam saatlerine kadar devam etti. İş makinelerinin de kullanıldığı aramalara, öğle saatlerinde ara verildi. Akşam saatlerinde yeniden başlatılan aramalarda, kopan baş kaza mahallinin birkaç metre ilerisindeki çalılıkların arasında bulundu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından torbaya konan baş, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Mürüvvet Bölük'ün cenazesinin öğle saatlerinde toprağa verilmesinin ardından, daha sonra bulunan başın da mezar açılarak defnedileceği ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Yaşlı Kadının Kayıp Başı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement