Yaşlı Kadının, Nihat Hatipoğlu'na Söyledikleri Herkesi Ağlattı - Son Dakika
Magazin

Yaşlı Kadının, Nihat Hatipoğlu'na Söyledikleri Herkesi Ağlattı

9 çocuk annesi Akile Parlak'ın Nihat Hatipoğlu'nun programında anlattıkları hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri üzüntüye boğdu.

24.06.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun, ATV ekranlarında yayınlanan iftar programının ilk dakikalarında soru sormak için mikrofonu eline alan Akile Parlak'ın sözleri herkesi derinden yaraladı.

"BENİMLE KONUŞMUYORLAR"

9 çocuk annesi olduğunu belirten yaşlı kadın çocuklarının vefasızlığından dert yanarak, "Ben Balıkesir'de yaşıyorum. Oraya geldiğinde rahatsızdım, seni göremedim. Şimdi seni görmek için buraya geldim. 9 çocuk annesiyim, 8 oğlum bir de kızım var, ama hiç biri benimle konuşmuyor. İki defa Hacca gittim, bu yüzden benimle konuşmuyorlar, arayıp sormuyorlar. Defalarca ameliyat oldum, kimse aramadı; sormadı. Ben onlara küsmüyorum; darılmıyorum ama onlar benimle konuşmuyorlar. Küçük oğlumu ararsam, beni arıyor. Diğerleri sormuyorlar bile. Hacca giderken onlara yük olacağım diye düşündüler. Ama Allah benim yolumu açtı, kimseye yük olmadan gittim geldim" dedi.

"ALLAH SENİN YOLUNU AÇIYOR"

Bu sözler karşısında duygulandığı gözlenen Hatipoğlu, Akile Teyze'ye "Hacı Annem, çocukların seninle konuşmadığı için ahrette de melekler onlarla konuşmayacaklar. Anne - babayı terk edenler, onları arayıp sormayanlar, bu davranışlarından fani dünyadayken tövbe edip helallik istemezlerse ahrette hüsrana uğrarlar, zararlı çıkarlar. Onlar seni aramıyor ama Allah senin yolunu açıyor, hacca gönderiyor. O yüzden sen tatlı hiç canını sıkma" diyerek gönlünü rahatlatmaya çalıştı.

Yaşlı Kadının, Nihat Hatipoğlu\'na Söyledikleri Herkesi Ağlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yaşlı Kadının, Nihat Hatipoğlu'na Söyledikleri Herkesi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hatice: ne kadar tebiyesiz insanlarsiniz siz ya ayip bu yaptiginiz belkide dogru søyluyor kadin, nerden biliyorsunuz insanlarin icini sizde bu sekilde yorum yapiyorusnuz ne olursa olsun o bir anne VE SIZI DOGURANDA BIR ANNE BUNU SAKIN UNUTMAYIN!!!!!! 11 0 Yanıtla
  • Keje: Teyzem Allah yardımcın olsun,düşüncesiz evlatlar da var düşüncesiz Anne babalar da var maalesef 1 0 Yanıtla

Advertisement