Yaslıada' Bu Akşam Sahneleniyor - Son Dakika
Yerel

Yaslıada' Bu Akşam Sahneleniyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Başbakanı merhum Adnan Menderes ve Yassıada mahkumlarının son günlerinin anlatıldığı ‘Yaslıada’ isimli tiyatro eseri, 12 Nisan Salı günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

12.04.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı merhum Adnan Menderes ve Yassıada mahkumlarının son günlerinin anlatıldığı 'Yaslıada' isimli tiyatro eseri, 12 Nisan Salı günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenecek.

Nevşehir Belediyesi ile HAK İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanlığı işbirliği ile sahnelenecek Yaslıada'yı, Fatih Gülbaba kaleme aldı ve Sami Gülbaba yönetti.

Adnan Menderes'li yılların ilk kez tiyatro sahnesine konmuş olması yönüyle önem taşıyan Yaslıada isimli tiyatro eseri merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının Yassıada' daki son 48 saati anlatılıyor. Oyunda başlıca rolleri Seyfullah Kartal, Vahdet Çakar, Alper Türedi, Hüseyin Santur, Eşref Seyitoğlu, Erdem Yılmaz ve Yiğit Kartal paylaşıyor.

Yaslıada isimli tiyatro eseri, 12 Nisan Salı günü saat 19.00' da Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaslıada' Bu Akşam Sahneleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement