Yaşlılara Saygı Haftası - Son Dakika
Yerel

Yaşlılara Saygı Haftası

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Bisiklet Yarışı Şöleni düzenlendi.

22.03.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Bisiklet Yarışı Şöleni düzenlendi.

Gebze Doğa Sporları Kulübü Derneği öncülüğünde Darıca Dudayev Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen şölende Darıca Huzurevi sakinlerinin de aralarında bulunduğu yaşlılar, torunlarıyla bisiklete bindi. Şölene katılanlara madalya verildi.

Darıca Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şölende konuşan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, anlamlı ve güzel etkinlikte yer almaktan mutlu olduğunu belirterek, "Siz, bizim yaşadığımız bu günleri yaşadınız ama bizim sizin yaşadığınız bu günlere gelip gelemeyeceğimizin garantisi yok. Onun için siz tecrübesiniz, güzelliksiniz, harikasınız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez de yaşlılara en güzel sevgi ve saygıyı gösteren ülkeler arasında Türkiye'nin ilk sıralarda yer aldığını vurgulayarak, "Sizler bizim gurur kaynağımızsınız ve bizlerin her şeyisiniz" dedi.

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban da etkinliğe katılan ve destek verenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından şölene destek veren kuruluşlara ve iş adamlarına teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşlılara Saygı Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement