Yaşlılara Saygı Haftası - Son Dakika
Güncel

Yaşlılara Saygı Haftası

Yalova Üniversitesi (YAÜ) Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu YAÜ Toplum Gönüllüleri, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Çınarcık Huzurevi'nde eğlence programı düzenledi.

17.03.2016 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Üniversitesi (YAÜ) Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu YAÜ Toplum Gönüllüleri, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Çınarcık Huzurevi'nde eğlence programı düzenledi.

Etkinlikte yaşlılarla yakından ilgilenen öğrenciler, onlara unutamayacakları bir zaman dilimi yaşattı.

Yalova Musiki Derneği sanatçılarının müzik dinletisi sunduğu, kurumda temizlik görevlisi olarak çalışan Yaşar Recep Dinç'in şarkılar söylediği programda yaşlılar, öğrencilerle dans etti.

YAÜ Toplum Gönüllüleri Sorumlusu Cansu Berk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevi sakinlerini mutlu etmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Yaşlılarla güzel vakit geçirdiklerini belirten Berk, şöyle konuştu:

"Yaşlılarımız burada yalnız. Kurum dışından birileri geldiği zaman daha sıcak ve samimi bir ortam oluyor. Biz de bunu sağlayabiliyoruz. Onların mutlu olabilmesi için öğrencilerin buraya sürekli gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Üzerimize düşeni yapıyoruz. Yaşlılarımız birileriyle sohbet etmek istiyor. Bu etkinlikte bunu fark ettik. Anılarını anlattıkları zaman çok mutlu oluyorlar. Huzurevine gelip gittikçe buranın güzelliklerine fark ediyoruz. Bu bölümü okuduğumuz için ilerleyen yıllardaki iş hayatımız gözlerimizin önüne geliyor. Yaşlılarımız mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz."

Huzurevi sakinlerinden Fahri Güneri ise programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Öğrencileri ve vatandaşları her zaman ziyaretlerine beklediklerini dile getiren Güneri, "Onlarla bir arada olunca kendimizi genç hissediyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Bizi ziyarete geldiklerinde evlatlarımız gelmiş gibi seviniyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlılara Saygı Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement